Προετοιμάζεται επιστροφή Κάτσε

Το έδαφος για την επιστροφή του Εργκους Κάτσε στον ΠΑΟΚ προετοιμάζουν οι άνθρωποι του Δικεφάλου.Ο Κάτσε τελεί υπό σιωπηρή τιμωρία, αλλά η επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ φέρεται να είναι ήδη δρομολογημένη.

Αυτό αποτελεί επιθυμία του Ιβάν Σαββίδη, κάτι που δεν αρνήθηκε ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου στην πρόσφατη εκδήλωση της ΠΑΕ.

Επιπλέον, η δήλωση του Χουμπ Στέφενς περί δεύτερης ευκαιρίας στον ΠΑΟΚ, ερμηνεύεται ως μια προσπάθεια να "ψαρέψουν" αντιδράσεις από τον κόσμο, ο οποίος ξεσηκώθηκε με την ενέργεια του 20χρονου Αλβανού μέσου να φωτογραφηθεί με μπλούζα του UCK.
O Κάτσε προπονείται τις τελευταίες ημέρες προπονείται μόνος του, έχοντας μάλιστα πάρει ειδικό πρόγραμμα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ (επισήμως δεν βγαίνει κάτι τέτοιο προς τα έξω), προκειμένου να μη μείνει πίσω σε θέματα φυσικής κατάστασης.
Δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ώρες να υπάρξουν σχετικές ενημερώσεις από την ΠΑΕ, αλλά σε περίπτωση που αυτές (περί επιστροφής του παίκτη) κλιμακώσουν την ένταση στις τάξεις του κόσμου, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν νέα επεισόδια στο σίριαλ.