Προκριματικά Μουντιάλ: Το πανόραμα της τελευταίας αγωνιστικής

Η τελευταία αγωνιστική των προκριματικών ομίλων της Ευρώπης για το Μουντιάλ της Βραζιλίας διεξάγεται την Τρίτη (15/10) και η αγωνία κορυφώνεται, αφού πολλές Εθνικές ομάδες θα παλέψουν για την απευθείας πρόκριση ή τη συμμετοχή τους στα μπαράζ.TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ (15/10)

<img alt="" src="/files/Image/2013/Oct/15/prokri.jpg" />

1ος όμιλος
Τα πάντα έχουν κριθεί στον 1ο όμιλο, αφού το αήττητο Βέλγιο εξασφάλισε την απευθείας πρόκριση στο Μουντιάλ, ενώ η Κροατία, η οποία κατέλαβε την 2η θέση θα είναι στα μπαράζ από το γκρουπ των δυνατών.

<img alt="" src="/files/Image/2013/Oct/15/group.jpg" />
&#160;
2ος όμιλος
Στον 2ο όμιλο έχει κριθεί μόνο η 1η θέση και η απευθείας πρόκριση της Ιταλίας. Από 'κει και πέρα 4 ομάδες διεκδικούν την 2η θέση, αλλά δύσκολα θα βγει από το συγκεκριμένο όμιλο ομάδα για τα μπαράζ. Για να γίνει αυτό θα πρέπει η Αρμενία να κερδίσει μέσα στην Ιταλία, η Δανία να μη νικήσει τη Μάλτα και Βουλγαρία - Τσεχία να αναδειχθούν ισόπαλες...

<img alt="" src="/files/Image/2013/Oct/15/group1.jpg" />

3ος όμιλος
Περίπατο έκαναν οι Γερμανοί στον όμιλο, εξασφαλίζοντας για ακόμη μία φορά τη συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. Η Σουηδία θα είναι δεύτερη, αλλά είναι άγνωστο αν θα είναι στο γκρουπ των δυνατών, καθώς για να γίνει αυτό, θα πρέπει να αποκλειστούν (από τα μπαράζ) Γαλλία και Ουκρανία. Σήμερα (15/10) η Σουηδία υποδέχεται την Γερμανία. Για όσους δεν θυμούνται στο πρώτο παιχνίδι η Γερμανία είχε προηγηθεί 4-0 και το παιχνίδι έληξε 4-4!

<img alt="" src="/files/Image/2013/Oct/15/group2.jpg" />
&#160;
4ος όμιλος
Περίπατο έκανε και η Ολλανδία, η οποία εξασφάλισε την παρουσία της στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό ραντεβού από τον Σεπτέμβριο. Θα είναι αδιάφορη στο ματς με την Τουρκία; Θα δείξει... Οι Τούρκοι καίγονται για τη νίκη που θα τους δώσει την 2η θέση, εκτός αν οι Ρουμάνοι κερδίσουν... 8-0 και βάλε την Εσθονία. Είτε περάσει η Τουρκία, είτε η Ρουμανία θα είναι στους αδύνατους στα μπαράζ.

<img alt="" src="/files/Image/2013/Oct/15/group3.jpg" />
&#160;
5ος όμιλος
Την προηγούμενη εβδομάδα, η Ελβετία με τη νίκη της στην Αλβανία, εξασφάλισε και μαθηματικά την 1η θέση του 5ου ομίλου. Η 2η θέση θα παιχθεί ανάμεσα στην Ισλανδία και την Σλοβενία, αλλά όποιος και να περάσει στα μπαράζ θα είναι στους αδύνατους.

<img alt="" src="/files/Image/2013/Oct/15/group4.jpg" />

6ος όμιλος
Δύσκολα θα χάσει η Ρωσία την 1η θέση του ομίλου, αφού για να γίνει αυτό θα πρέπει να ηττηθεί από το Αζερμπαϊτζάν και η 2η Πορτογαλία να νικήσει με 6 ή περισσότερα γκολ διαφορά το Λουξεμβούργο. Το δεύτερο σενάριο δεν είναι απίθανο, αλλά το πρώτο είναι δύσκολο. Οποια από τις δύο και να βρεθεί στα μπαράζ θα είναι στο γκρουπ των δυνατών.

<img alt="" src="/files/Image/2013/Oct/15/group5.jpg" />
&#160;
7ος όμιλος
Η Εθνική μας ελπίζει σε στραβοπάτημα των Βόσνιων στην Λιθουανία για να εξασφαλίσει την 1η θέση του ομίλου, αφού το σενάριο να κερδίσει με 19 και περισσότερα γκολ διαφορά το Λιχτενστάιν, δεν "παίζει" ούτε στο playstation. To αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αν δεν δεχθεί κάποιο δώρο από τους Λιθουανούς, θα είναι στο γκρουπ των ισχυρών στα μπαράζ.

<img alt="" src="/files/Image/2013/Oct/15/group6.jpg" />

8ος όμιλος
Η Αγγλία θέλει νίκη επί της Πολωνίας για να εξασφαλίσει την πρωτιά. Σε διαφορετική περίπτωση, αν δεν πάρει το τρίποντο και η Ουκρανία περάσει από το Σαν Μαρίνο, τα "λιοντάρια" θα πάνε ως ισχυρά στα μπαράζ. Αν η βαθμολογία μείνει ως έχει η Ουκρανία θα είναι στους αδύνατους.

<img alt="" src="/files/Image/2013/Oct/15/group7.jpg" />

9ος όμιλος
Ακόμα και με ισοπαλία με την Γεωργία, η Ισπανία εξασφαλίζει την πρωτιά και αφήνει την Γαλλία στη 2η θέση. Η Γαλλία υποδέχεται τη Φινλανδία, αλλά πιθανότατα θα παίξει στα μπαράζ, όπου θα βρίσκεται στο γκρουπ των αδυνατών!

<img src="/files/Image/2013/Oct/15/group9.jpg" alt="" />