Προπόνηση με τακτική και Βίτορ

Με νέο πρόσωπο τον Μιγκέλ Βίτορ πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας (01/07) στη Νέα Μεσημβρία η προπόνηση του ΠΑΟΚ, με τον Χουμπ Στέφενς να ρίχνει το βάρος στην τακτική.Ο Βίτορ παρουσιάστηκε επίσημα από τον ΠΑΟΚ και έλαβε μέρος κανονικά στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, ενώ στη συνέχεια έκανε ατομικό τρέξιμο.

Από το κανονικό πρόγραμμα απουσίασε ο Ινίγο Λόπεζ που είχε ενοχλήσεις στο πέλμα ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ γυμνάστηκαν κανονικά.

Ο Στέφενς έβαλε στους παίκτες του ασκήσεις τεχνικής με έμφαση στην πάσα και την πρώτη επαφή με τη μπάλα, ζητώντας κίνηση από τους παίκτες του. Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ, 5 εναντίον 5 και στο άλλο 6 εναντίον 6 και αγωνίστηκαν σε μισό γήπεδο με συγκεκριμένες εντολές κινήσεων και με δύο επαφές.

Στόχος της άσκησης ήταν αφενός η γρήγορη κυκλοφορία, αλλά και το πρέσινγκ στην ομάδα που είχε τη μπάλα, καθώς και η γρήγορη αντίδραση της ομάδας που κέρδιζε την κατοχή.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με αποθεραπεία και αποκατάσταση, ενώ οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν και το απόγευμα.