"Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ, αν μείνει ο... Μίτσελ στον Ολυμπιακό"!

Αν κρατήσει ο Ολυμπιακός τον Μίτσελ, τότε ο ΠΑΟΚ μπορεί να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα, τόνισε μεταξύ... σοβαρού και αστείου ο παλαίμαχος άσος του Δικεφάλου, Στέφανος Μπορμπόκης!Αναλυτικά όσα είπε ο Στέφανος Μπορμπόκης στον Arena Fm:
H γνώμη του για τον φετινό ΠΑΟΚ: «Εντάξει δεν περίμενα από την αρχή  ότι  ο ΠΑΟΚ θα  μπορέσει να βρει  πατήματα, αλλά περίμενα ότι θα έχει αποτελέσματα νομίζω ότι στη συνέχεια του πρωταθλήματος θα πηγαίνει ακόμα καλύτερα γιατί μην ξεχνάμε είναι μια καινούρια ομάδα με πολλούς νέους παίκτες μέσα και όταν έχεις νέους παίκτες είναι δύσκολο μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να βρει τον ρυθμό του αλλά τα αποτελέσματα βλέπουμε ότι τα παίρνει».
Μπορεί ο ΠΑΟΚ να διεκδικήσει το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό: « Εντάξει αν κρατήσει τον Μίτσελ, σίγουρα, εντάξει μεταξύ σοβαρού και αστείου το είπα, σίγουρα  έχει πολύ καλύτερους παίκτες από τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός.
Ο ΠΑΟΚ έχει καλύτερο προπονητή αλλά συνήθως οι παίκτες παίζουν μπάλα δεν παίζει ο προπονητής , είδαμε ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να παίξει φοβερή μπάλα, όπως στο πρώτο ημίχρονο  με την Παρί Σεν Ζερμέν ήταν καταπληκτικός, γιατί όμως να μην μπορέσει να διεκδικήσει ο ΠΑΟΚ αφού ο Ολυμπιακός και αυτός μπορεί να κάνει γκέλες, απλώς πρέπει να αποφύγει όσο μπορεί ο ΠΑΟΚ τις γκέλες αυτό που έκανε μέσα στον Παναιτωλικό».
Αρχική εικόνα για τον ΠΑΟΚ και τον Στέφενς: «Έχει πιο μεγάλη σοβαρότητα και φυσικά παίκτες που να έχεις στον πάγκο και να μπουν και να αλλάξουν το παιχνίδι το είδαμε αυτό και με τη Σαχτιόρ και το είδαμε και χθες πάλι με τον Πλατανιά με τον Βούκιτς, υπάρχουν επιλογές πλέον και είναι σοβαρή ομάδα, παίρνεις μεγάλο προπονητή για να μπορεί να τον σέβεται ο ποδοσφαιριστής του και να κάνει αυτά που του λέει».
Γνώμη για Στόχ και Λούκας: «Ο Στόχ έχει φοβερά στοιχεία, απλά ο Λούκας δεν έχει βρει ακόμα τον ρυθμό του γιατί και γρήγορος είναι και διεισδυτικός  και χτυπήματα καλά στημένα νομίζω ότι και ο Λούκας θα βρει τον ρυθμό του, αλλά ο Στόχ μπήκε κατευθείαν στο πνεύμα νομίζω είναι από τους καλύτερους παίκτες που έχουν έρθει στον ΠΑΟΚ φέτος  ίσως να είναι και ο καλύτερος .
Χρειάζεται χρόνος δεν μπορείς μέσα σε τέσσερις μήνες να χτίσεις μια ομάδα είναι δύσκολο δηλαδή θα δούμε κι άλλους παίκτες που θα έρχονται από τον πάγκο και θα γίνονται βασικοί με τον προπονητή, εγώ πιστεύω ότι στο επόμενο παιχνίδι ο Βούκιτς  θα είναι βασικός. Θα βρει τον ρυθμό του  ο ΠΑΟΚ έχει καλούς παίκτες» .
Αν λείπει κάτι από την 11άδα του ΠΑΟΚ: «ο ΠΑΟΚ είναι καλυμμένος σε όλες τις θέσεις θα βρουν όλοι τον ρυθμό τους, θα κάνουνε και λάθη φυσικό είναι».