Πρόβλημα -και- με Περόνε

Την ώρα που ο Εμάνουελ Περόνε ετοιμαζόταν να επιστρέψει στην βασική ενδεκάδα του Αστέρα στο κυριακάτικο ματς με τον Αρη, ο Αργεντίνος αποχώρησε από την προπόνηση της Παρασκευής λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό δικέφαλο, με συνέπεια ο Τσιώλης να κάνει νέα αλλαγή στην επίθεσή του. Δεν έφταναν στον Τσιώλη οι απουσίες των τιμωρημένων Ουσέρο, Σανκαρέ, Ράγιος και Αλβαρες, όπως και του τραυματία Μπαρτολίνι, την Παρασκευή ήρθε να προστεθεί ακόμη ένα πρόβλημα με τον Περόνε.

Ο Αργεντινός επιθετικός είχε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και ζήτησε να φύγει από την προπόνηση και μεταφέρθηκε σε διαγνωστικό κέντρο της περιοχής προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό, ωστόσο, κατόπιν συννενόησεως με τον ποδοσφαιριστή και τους γιατρούς, ο Τσιώλης άλλαξε τα πλάνα του για την κορυφή της επίθεσης κόντρα στον Αρη, δίνοντας φανέλα βασικού στην προπόνηση στον Λέντσε.

Ο Ούγγρος, θα συνεχίσει στο βασικό σχήμα των Αρκάδων, μιας και ο Περόνε δεν θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον Άρη. Ο Αργεντινός θα ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα τις επόμενες ημέρες έτσι ώστε να είναι έτοιμος για τον ημιτελικό της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ.