Πρόβλημα με Σίλντενφελντ!

Δεν λέει να... αγιάσει ο Γιάννης Αναστασίου, που μετά τον Ζέκα, είδε και τον Σίλντενφελντ να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και να είναι εξαιρετικά αμφίβολος για την πρεμιέρα με τον Παναιτωλικό!Ο Κάρλος Ζέκα έχει τεθεί οριστικά νοκ άουτ από τον κυριακάτικο αγώνα, αφού δεν μπήκε ούτε στην απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης.

Ωστόσο, δεν ήταν μόνο αυτό το πρόβλημα για τον Γιάννη Αναστασίου, αφού ο τεχνικός του Παναθηναϊκού είδε και τον Γκόρντον Σίλντενφελντ να αποχωρεί από το πρόγραμμα, καθώς αισθάνθηκες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς!

Ο Κροάτης αμυντικός θα ακολουθήσει Πέμπτη και Παρασκευή θεραπεία και η συμμετοχή του στο ματς με τον Παναιτωλικό θα κριθεί στην τελευταία προπόνηση του Σαββάτου.

Σε περίπτωση που ο Σίλντενφελντ δεν τα καταφέρει τότε το κεντρικό αμυντικό δίδυμο του Τριφυλλιού στο ματς με τον Παναιτωλικό θα αποτελείται από τους Τριανταφυλλόπουλο και Κουτρουμπή!

Στην απογευματινή προπόνηση το πρόγραμμα περιλάμβανε ζέσταμα, τελειώματα και ασκήσεις τέσσερις εναντίον τεσσάρων με ενδιάμεσα σπριντ.
Ατομικά προπονήθηκαν οι Σταματάκης, και Μαυρίας, ενώ στο πρόγραμμα εντάχθηκε κανονικά ο Αποστολόπουλος.
Απουσίασαν, τέλος, λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική Ελπίδων οι Λαγός, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης και Καρέλης.
Για την Πέμπτη, ο Αναστασίου έχει προγραμματίσει εκ νέου διπλή προπόνηση, ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο θα γίνουν μονές, το απόγευμα.