Πρόβλημα με Φιγκερόα

Αντί να μειώνονται τα προβλήματα για τον Γιάννη Βονόρτα ενόψει του μπαράζ με τη Skoda Ξάνθη συνεχώς αυξάνονται με το νέο "πονοκέφαλο" για τον προπονητή του Τριφυλλιού να ακούει στο όνομα Φιγκερόα!Ο Αργεντίνος στράικερ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο ισχίο και δεν προπονήθηκε το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου στην Παιανία, ακολουθώντας θεραπεία μαζί με τον Κουίνσι, που ούτως ή άλλως δεν υπολογίζεται.

Ο "Λούτσι" θα ξεκουραστεί και αύριο Πάσχα, όπου οι πράσινοι θα έχουν ρεπό και θα δοκιμάσει στην προπόνηση της Δευτέρας να μπει στο πρόγραμμα. Τότε θα φανεί αν όντως τίθεται θέμα με την συμμετοχή του στον αγώνα μπαράζ της Πέμπτης (9/5).

Κατά τ' άλλα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε για μια ακόμη μέρα ο Σεϊταρίδης, ενώ ο Σισοκό έμεινε εκτός προγράμματος για τρίτη σερί μέρα με τις ελπίδες για να προλάβει το ματς με την Ξάνθη να μειώνονται δραματικά. Αλλά από Δευτέρα θα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε 100% αν θα τεθεί στη διάθεση του Βονόρτα ή όχι...

Στη σημερινή προπόνηση οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με ζέσταμα και στη συνέχεια χωρίστηκαν σε δύο groups τα οποία επιδόθηκαν σε δίτερμα και τελειώματα εναλλάξ.