"Πρώτα Μελγκαρέχο, μετά Χολέμπας"

Παρότι μόλις 250.000 ευρώ χωρίζουν Ολυμπιακό και Μπεσίκτας από την οριστική συμφωνία για την παραχώρηση του Χοσέ Χολέμπας, άλλα δημοσιεύματα από την Τουρκία χρίζουν τον Λορένσο Μελκγαρέχο ως φαβορί για το αριστερό άκρο της άμυνας των "Αετών".Οπως αναφέρει η Sabah: "Την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ της Μπεσίκτας θέλει να προχωρήσει η διοίκηση του συλλόγου, η οποία κινείται για την μεταγραφή ενός αριστερούς μπακ. Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες για την απόκτηση του Λορέντσο Μελγκαρέχο είναι μοιρασμένες. O Παραγουανός μπακ έχει το προβάδισμα στη λίστα του Μπίλιτς, ο οποίος εξετάζει ως εναλλακτική λύση τον Χοσέ Χολέμπας. Τρίτος έρχεται ο Αλεξάντερ Μπίτνερ για να ενισχύσει το αριστερό άκρο της άμυνας".

Από τα ρεπορτάζ προκύπτει ότι εντός των επόμενων ωρών θα ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Χοσέ Χολέμπας στην Μπεσίκτας. Μάλιστα, ο Ολυμπιακός προσπαθεί να κλείσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα τον αντικαταστάτη του, που δεν είναι άλλος από τον 25χρονο καμερουνέζο Γκαετάν Μπονγκ. Την υπόθεση έχει αναλάβει προσωπικά ο Πιερ Ισά.

Οπως και να 'χει πάντως, το θέμα του Χοσέ Χολέμπας, αναμένεται να κλείσει μέσα στις επόμενες ώρες και με την επιστροφή της Εθνικής από την Αυστρία θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις.