Πόι: Ο Αστέρας μπορεί να κάνει δύσκολη τη ζωή του ΠΑΟΚ

Ο ποδοσφαιριστής του Λεβαδειακού, Μάουρο Πόι, μίλησε για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά αλλά και για το Κύπελλο τονίζοντας ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να προσέξει τον Αστέρα, αν θέλει να περάσει στον τελικό του θεσμού.
Αναλυτικά όσα τόνισε ο Πόι στο Αθλητικό Metropolis:

Για το πώς έζησε το χθεσινό παιχνίδι και αν έφυγε δίκαια νικητής ο ΠΑΟΚ:
«Όλα τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ είναι δύσκολα όπως και το χθεσινό. Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θεωρώ θα ήταν η ισοπαλία γιατί είχαμε ευκαιρίες να βάλουμε κάποιο γκολ, δε βάλαμε όμως και ηττηθήκαμε».

Για το αν σώθηκε η ομάδα του:
«Μαθηματικά αφού είμαστε στους 34 βαθμούς και η ΑΕΚ στους 30 έχουμε σωθεί. Θέλουμε όμως να κερδίσουμε το τελευταίο παιχνίδι για να τελειώσουμε με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά».

Για τον ΠΑΟΚ και αν μπορεί να βγει δεύτερος και να κατακτήσει το Κύπελλο:
«Ο ΠΑΟΚ είναι από τις δυνατές ομάδες του Πρωταθλήματος, πάντα ήταν, τώρα με τον Ολυμπιακό είναι από τις δυνατές της Σούπερ Λιγκ. Βλέπω τον ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό να φτάνουν στο τελικό, αλλά θα πρέπει να περάσει ένα δυνατό αντίπαλο ο ΠΑΟΚ για να φτάσει στον τελικό, θα πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα».

Για το αν θεωρεί δύσκολο αντίπαλο τον Αστέρα:
«Ναι πιστεύω ο Αστέρας είναι αρκετά δυνατός, από τις πιο δυνατές ομάδες φέτος και μπορεί να κάνει δύσκολη τη ζωή στον ΠΑΟΚ. Περιμένω έναν ωραίο ημιτελικό μεταξύ των δύο ομάδων. Όποιος παίξει καλύτερα θα περάσει».

Για την Ξάνθη και το γεγονός ότι στα εκτός έδρας παιχνίδια δείχνει καλύτερο πρόσωπο:
«Όντος η Ξάνθη έχει καταφέρει να έχει καλά αποτέλεσμα στα εκτός έδρας παιχνίδια. Αν ήταν λίγο πιο τυχερή στα εντός θα μπορούσε να μπει στα πλέι οφ. Θα μπορούσε να βρίσκεται πιο ψηλά στη βαθμολογία».

Για τα χθεσινά γεγονότα στο ΟΑΚΑ είπε:
«Δεν είχα την ευκαιρία να δω πολλά άλλα άκουσα. Δεν είναι καινούργια εικόνα, θα πρέπει να σταματήσουν αυτά γιατί κάνει κακό στις ομάδες, στους παίκτες και στο ποδόσφαιρο. Είναι η ιδανική στιγμή ώστε να σταματήσει όλο αυτό».

Τέλος, για το αν θα μείνει στη Λιβαδειά και του χρόνου:
«Δεν ξέρω ακόμα, δεν έχω κάνει κάποιες συζητήσεις. Θα περιμένω να παίξουμε και το τελευταίο παιχνίδι και μετά θα δούμε τι θα γίνει».