Ρέινα: Για την τιμή της Λίβερπουλ

Ο πορτιέρο της Λίβερπουλ, Πέπε Ρέινα, πιστεύει πως η ομάδα του πρέπει να "κυνηγήσει" μέχρι το τέλος της χρονιάς την έξοδο σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση, παρότι κάτι τέτοιο φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο τη δεδομένη στιγμή, καθώς τόσο η Τότεναμ όσο και η Εβερτον που βρίσκονται από πάνω, δεν φαίνονται ικανές να παρατήσουν το ευρωπαϊκό όνειρο."Υπάρχουν ακόμη 15 βαθμοί για να κατακτήσουμε. Είναι ζωτικής σημασίας να τελειώσουμε θετικά τη χρονιά", ανέφερε αρχικά ο ισπανός ποδοσφαιριστής στη ''Liverpool Echo'' και πρόσθεσε:

"Πρέπει να σιγουρευτούμε πως θα μείνουμε συγκεντρωμένοι στα παιχνίδια μας και να τελειώσουμε τη σεζόν με τη ψυχολογία του νικητή. Θα είναι πολύ σημαντικό για τον σύλλογο. Δεν θα υπάρξει έλλειψη κινήτρου.

Αν δείτε τα παιχνίδια που μας έχουν απομείνει, όπως αυτά με την Εβερτον και την Τσέλσι εντός, αλλά και αυτό με τη Νιούκαστλ εκτός, θα καταλάβετε ότι αυτά τα παιχνίδια αποτελούν κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές, ειδικά αν φοράς τη φανέλα της Λίβερπουλ. Χρειαζόμαστε κάποιες νίκες και θα είναι ακόμη καλύτερο αν μας οδηγήσουν στην Ευρώπη. Αν όχι, τουλάχιστον θα μας έχει μείνει η τιμή".