Ρίχνει... γέφυρες με Ολυμπιακό ο Λέτο!

Στο χορτάρι του "Γ. Καραϊσκάκης" ο Ολυμπιακός πήρε σβηστά την πρόκριση σε βάρος του ΠΑΣ, αλλά στις κερκίδες παίχτηκε... μεγάλη (μεταγραφική) μπάλα!Στο γήπεδο ο γνωστός μάνατζερ Φερνάντο Κοσεντίνο, ο οποίος -μεταξύ- άλλων εκπροσωπεί και τον Σεμπάστιαν Λέτο!

Ο Αργεντινός μάνατζερ συναντήθηκε με διοικητικά στελέχη του Ολυμπιακού και τους... προσέφερε την πραμάτεια του, γνωρίζοντας πως ήδη οι ερυθρόλευκοι καταστρώνουν τα πλάνα τους για ενίσχυση ενόψει της νέας σεζόν.

Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Κοσεντίνο έκανε νίξη και για την προοπτική επιστροφής του Λέτο στο Λιμάνι, κάτι που για την ώρα πάντως φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να βρει εφαρμογή για δύο λόγους.

Καταρχάς, για το γεγονός ότι όσο ο Λέτο φορούσε τα "πράσινα" ήταν κόκκινο πανί για την κερκίδα του Ολυμπιακού και κατά δεύτερο για το ότι προέρχεται από ένα μεγάλο διάστημα αποχής, λόγω του σοβαρού του τραυματισμού.

Από κει και πέρα, ο Κοσεντίνο φέρεται να πρότεινε και τον Αλαν Ρουίς, τον 19χρονο Αργεντινό μέσο της Σαν Λορέντζο, που εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του και ήδη έχει απασχολήσει αρκετά ευρωπαϊκά κλαμπ.