Ραντεβού ξανά στα Χανιά

Το 1ο Chania Basketball Camp ολοκληρώθηκε με επιτυχία και οι διοργανωτές του υποσχέθηκαν πως θα συνεχίσουν την προσπάθεια και την επόμενη χρονιά.
Για πέντε μέρες (01-07/07) τα Χανιά κινούνταν σε μπασκετικούς ρυθμούς με το 1ο Chania Basketball Camp να δίνει μία διαφορετική νότα στην κρητική πόλη. Σε συνεργασία με τον Α.ο. Κύδων οι Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Μανόλης Παπαμακάριος και Γιώργος Καλαϊτζής διοργάνωσαν το καμπ που έφερε κοντά τους φίλους του αθλήματος.
Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης δήλωσε μετά το τέλος του καμπ: "Αισθάνομαι απεριόριστη χαρά. Ελπίζω τα παιδιά να το διασκέδασαν. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι. Είχαμε 110 συμμετοχές. Είναι κάτι τρομερό για εμάς να συμβεί αυτό σε τόσο λίγο χρόνο. Ευχαριστούμε τους γονείς, που εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους".
Από την πλευρά του, ο Μανόλης Παπαμακάριος σχολίασε: "Εμείς δώσαμε την αγάπη μας και το μεράκι μας να μεταδώσουμε κάποια σημαντικά πράγματα στα παιδιά των Χανίων. Νομίζω ότι και τα μηνύματα που παίρνουμε είναι πολύ θετικά, κι απ' τους γονείς, κι απ' τα παιδιά κι υπάρχουν πλέον οι προϋποθέσεις, ώστε αυτή πρωτοβουλία να γίνει θεσμός στην πόλη".
Ο Γιώργος Καλαϊτζής πρόσθεσε: "Πλέον έχουμε την υποχρέωση να συνεχίσουμε αυτό που αρχίσαμε. Είμαστε κι εμείς πολύ ευτυχισμένοι και χαρούμενοι γι' αυτό που έγινε. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου το καλοκαίρι και φυσικά θα είμαστε σε επαφή με τους ανθρώπους των Χανίων, που ασχολούνται με το μπάσκετ".
Ο πρόεδρος της επιτροπής μπάσκετ του τοπικού Α.Ο. Κύδων, Μιχάλης Ξυλάκης, τόνισε: "Να καλέσω όλους τους ανθρώπους, που αγαπούν το μπάσκετ, να πλαισιώσουν την επιτροπή του Κύδωνα, ώστε να καταφέρουμε κάτι καλό για τα Χανιά στο άθλημα του μπάσκετ".