Ραντεβού στις 30 Μαϊου με Ψωμιάδη

Η αγωνία των ανθρώπων της ΑΕΚ για την υπόθεση Ψωμιάδη παρατείνεται, καθώς το δικαστήριο αποφάσισε τη διακοπή της δίκης για τις 30 Μαϊου. Ικανοποιημένοι στην Ενωση που δεν δόθηκε νέα αναβολή.Οπως αναμενόταν βέβαια η πλευρά Ψωμιάδη ζήτησε την αναβολή της δίκης, λόγω απουσίας ορισμένων δικηγόρων του, ωστόσο, το δικαστήριο δεν έκανε δεκτό το αίτημα.

Πάντως, η δίκη δεν ξεκίνησε κανονικά και αποφασίστηκε η διακοπή της. Οι διαδικασίες θα ξαναρχίσουν στις 30 Μαϊου, με την ίδια σύνθεση στο τριμελές εφετείο κακουργημάτων.

Θυμίζουμε πως η υπόθεση αφορά τα αδικήματα της υπεξαίρεσης 21,5 εκατ. ευρώ από τα ταμεία της ΠΑΕ και του "ξεπλύματος" μαύρου χρήματος.

Η πλευρά Ψωμιάδη ζήτησε την αναβολή, με την ελπίδα πως αν καθυστερήσει τις διαδικασίες, θα γίνει η εκκαθάριση της ΠΑΕ ΑΕΚ και δεν θα υπάρχει νομικό πρόσωπο για να παραστεί στη δίκη.

Αυτό εξήγησαν και οι άνθρωποι της Ενωσης στο δικαστήριο, με τον πρόεδρο να αποφασίζει πως δεν πρέπει να δοθεί νέα αναβολή κι έτσι η ακροαματική διαδικασία θα συνεχιστεί στις 30 Μαϊου.