Ριμπερί: Δεδομένη η επέκταση του συμβολαίου

Το συμβόλαιο του Φρανκ Ριμπερί με την Μπάγερν Μονάχου λήγει το 2015. Πρόθεση και των δύο πλευρών είναι να υπάρξει επέκταση της συνεργασίας τους για ακόμη δύο χρόνια.Ετοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με του βαβαρούς είναι ο Ριμπερί. Ο γάλλος μέσος που ήταν πρωταγωνιστής και στη φετινή κορυφαία χρονιά της Μπάγερν που κατέκτησε τους εγχώριους τίτλους, αλλά και το Champions League θέλει να παραμείνει στην Γερμανία.
Σε δηλώσεις του στην "Bild" τόνισε: "Αυτή είναι η καλύτερη περίοδός μου από τότε που ήρθα στη Μπάγερν Μονάχου. Είμαι ευτυχισμένος από όσα έχουμε πετύχει, αλλά στόχος μου είναι να πάμε την ομάδα ακόμα πιο ψηλά. Θεωρώ πως είμαστε μόνο στην αρχή. Το μέλλον μας επιφυλάσσει ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες".
Σχετικά με το συμβόλαιό του είπε: "Είμαι πολύ κοντά στην επέκταση του συμβολαίου μου με τη Μπάγερν. Αυτό, από μόνο του, αποδεικνύει πως θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι στο Μόναχο. Εχουμε συμφωνήσει σε όλα. Απομένουν μόνο οι υπογραφές, αλλά δεν υπάρχει λόγος να βιαζόμαστε. Από τη στιγμή που και οι δύο πλευρές το επιθυμούν, η επέκταση του συμβολαίου μου πρέπει να θεωρείται δεδομένη".