Ριμπερί: Με Ελλάδα ή Ουκρανία

Ο Φρανκ Ριμπερί επιλέγει αντίπαλο για τη Γαλλία στα μπαράζ του Μουντιάλ και αυτός δεν είναι ούτε η Πορτογαλία ούτε η Κροατία...Η Γαλλία δεν κατάφερε να πάρει το απευθείας εισιτήριο για το Μουντιάλ της Βραζιλίας και θα διεκδικήσει την πρόκριση μέσω των μπαράζ. Εκεί τους "τρικολόρ" θα περιμένει μια εκ των Πορτογαλίας, Κροατίας, Ουκρανίας και Ελλάδας.
Ο Φρανκ Ριμπέρι μετά τον αγώνα με την Φινλανδία, εξέφρασε την επιθυμία να μην βρεθεί αντιμέτωπος με τις δύο πρώτες: "Τα μπαράζ δεν θα είναι εύκολα. Πρέπει να δώσουμε τα πάντα και στα δύο ματς για να πάμε Βραζιλία. Γιατί πρόκειται για το Μουντιάλ. Ελπίζω να αποφύγουμε Πορτογαλία και Κροατία".

"Δεν έχω προτίμηση για τα μπαράζ, αλλά είναι αλήθεια ότι παίζοντας με την Πορτογαλία, που έχει στις τάξεις της τον Κριστιάνο Ρονάλντο, είναι διαφορετικό", παραδέχθηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Στο μεταξύ, η Ελλάδα κερδίζει με διαφορά τις προτιμήσεις των Γάλλων φιλάθλων για αντίπαλος της Εθνικής τους στη διαδικασία των μπαράζ. Σε δημοψήφισμα της Equipe, η Ελλάδα συγκεντρώνει το 51% των προτιμήσεων και ακολουθεί η Ουκρανία με 28%. Τρίτη έρχεται η Πορτογαλία με 11% και το 10% επιθυμεί την Κροατία.

Η κλήρωση θα διεξαχθεί την Δευτέρα (21/10) στις 15:00.