Ρισβάνης: Δεν μας έχει επηρεάσει η διακοπή

Ο Σπύρος Ρισβάνης τονίζει πως ο Παναθηναϊκός δεν θα παρουσιαστεί επηρεασμένος από τη διακοπή του πρωταθλήματος στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό λέγοντας πως με την βοήθεια του κόσμου τους οι πράσινοι θα πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης.Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σπύρου Ρισβάνη στη Νova:
Για το αν η ομάδα του θα χάσει το ρυθμό της λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος:
«Πιστεύω πως όχι. Έχουμε ακόμη τρεις ημέρες προπονήσεων μπροστά μας και πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, ίσως και καλύτερα».
Για το αν παίρνουν δύναμη οι Πράσινοι από το σερί καλών εμφανίσεων:
«Μας δίνει κουράγιο, αλλά δεν μένουμε σε ένα παιχνίδι. Εμείς προσπαθούμε να διατηρήσουμε το ρυθμό μας και να προσπαθούμε για το καλύτερο. Θέλουμε σε κάθε αγώνα να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να βελτιωνόμαστε».
Για την αναμέτρηση απέναντι στον Πανθρακικό:
«Πιστεύω ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Αυτή τη φορά θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, που μας έχει βοηθήσει πολύ και πιστεύω ότι αν βγάλουμε αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις, συνεχίσουμε την προσπάθεια και δίνει ο καθένας το 100% των δυνατοτήτων του, τότε θα πάμε καλά».
Για το αν αλλάζει το αγωνιστικό πρόσωπο του Παναθηναϊκού, όταν παίζει εντός έδρας:
«Δεν πιστεύω ότι αλλάζει, απλά η ομάδα έχει βοήθεια από τον κόσμο και έτσι είναι καλύτερη. Ο κόσμος μας βοηθά, αλλά πιστεύω ότι έχει τύχει και είναι έτσι τα αποτελέσματα μακριά από τη Λεωφόρο. Πιστεύω ότι και εκτός έδρας, θα είμαστε εξίσου καλοί».
Για το που μπορεί να κριθεί το παιχνίδι με τον Πανθρακικό:
«Έχουμε δει τον Πανθρακικό σε κάποια παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε και δεν έχουμε να σκεφτούμε κάτι. Εμείς θα παίξουμε το ποδόσφαιρο που παίζουμε κάθε φορά και πιστεύω ότι θα βγει το καλύτερο. Αν κάνουμε αυτό που πρέπει, θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς και στο τέλος του αγώνα θα είμαστε χαρούμενοι».
Για τη συμμετοχή του στην πρώτη ομάδα:
«Σίγουρα ήταν ένα όνειρο που είχα από μικρό παιδί και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που με βοήθησαν και με στήριξαν και όλους στην Ακαδημία. Εγώ με τη σειρά μου, προσπαθώ να κάνω το καλύτερο, για να τους βγάλω ασπροπρόσωπους».
Για την βοήθεια που παίρνει από τον Γκόρντον Σίλντενφελντ:
«Ο Σίλντενφελντ με βοηθά καθημερινά στις προπονήσεις και στον αγώνα νιώθω πολύ καλά μαζί του, όταν είναι δίπλα μου. Χαίρομαι που τον έχω συμπαίκτη».
Για το αν ...παρασύρεται από τον ενθουσιασμό του στους αγώνες:
«Μπορεί και να παρασύρομαι... Δεν το ξέρω... Αλλά πιστεύω ότι σιγά σιγά θα αποκτήσω κι εγώ εμπειρίες και ελπίζω να πάω όσο καλύτερα γίνεται».
Για τους προσωπικούς του στόχους:
«Αυτό δεν μπορώ να το πω... Θέλω δουλεύω καλά και κάνω αυτό που μου ζητάει ο προπονητής. Να πάω όσο πιο ψηλά γίνεται, να καθιερωθώ στον Παναθηναϊκό και το όνειρο μου είναι να αγωνιστώ κάποια στιγμή στην Εθνική Ελλάδας. Αυτό είναι το όνειρο μου».