Ρομπέρ: Να ανεβάσουμε ψηλά τον ΠΑΟΚ

Ο γάλλος μεσοεπιθετικός, Μπερτράν Ρομπέρ, μίλησε μεταξύ άλλων για το ματς της Κυριακής (17/3, 19:30GR) κόντρα στον Παναθηναϊκό και τις χειμερινές προσθήκες του ΠΑΟΚ, ενώ τόνισε πως θέλει να πιάσει το στοίχημα που έχουν βάλει οι παίκτες της ομάδας μεταξύ τους και να οδηγήσουν τον "Δικέφαλο του Βορρά" όσο ψηλότερα μπορούν.Αναλυτικά όσα είπε ο Μπερτράν Ρομπέρ στην NOVA:

- Για την αγωνιστική κατάσταση του ΠΑΟΚ και το κυριακάτικο ντέρμπι (17/3) με τον Παναθηναϊκό:

"Είμαι πολύ χαρούμενος για όλα όσα καταφέραμε τον τελευταίο καιρό με τους αγώνες που πήραμε στο πρωτάθλημα και την εξασφάλιση της πρόκρισης στο Κύπελλο. Κι αυτό γιατί καταφέραμε να βγάλουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα δίχως να ηττηθούμε. Είναι πολύ σημαντικό επειδή μας βοηθάει στην ψυχολογία μας και στο να πιστέψουμε ακόμη περισσότερο στους εαυτούς μας. Είμαστε σε καλή κατάσταση, η ατμόσφαιρα είναι εξίσου καλή αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να δούμε τον επόμενο, σημαντικό αγώνα που ακολουθεί. Θέλω να πω πως πρέπει να είμαστε λίγο προσεκτικοί επειδή ναι μεν ο Παναθηναϊκός δεν είναι σε καλή, βαθμολογική θέση αλλά πιστεύω πως έχουν πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και γι' αυτό θα πρέπει να φανούμε όλοι μας σοβαροί για να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη".

- Μετά την περιοδεία της προηγούμενης εβδομάδας πόσο απαραίτητο ήταν το διήμερο ρεπό που σας έδωσε η τεχνική ηγεσία;

"Ειδικά για μένα ήταν πολύ σημαντικό επειδή είχα μια εβδομάδα να δω τη γυναίκα και τον γιο μου. Μου έλειψε η οικογένειά μου και πιστεύω όχι μόνο σε μένα. Ξεκουραστήκαμε, "φορτίσαμε" τις μπαταρίες μας κι επιστρέψαμε με διάθεση και δυνάμεις για ν' ανταποκριθούμε στις προπονήσεις. Γι' αυτό και χάρηκα πολύ όταν το πληροφορήθηκα".

- Στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ήρθαν στον ΠΑΟΚ έξι ποδοσφαιριστές. Θα ήταν ορθό να μιλήσουμε για νέα ομάδα η οποία ακόμη σχηματοποιείται;

"Είναι καλό να έρχονται καινούριοι ποδοσφαιριστές γιατί σε συνάρτηση με τους καλούς ποδοσφαιριστές που προϋπήρχαν στην ομάδα, όλο αυτό βγαίνει σε καλό στην ομάδα. Ανέβηκε ο ανταγωνισμός κι ο καθένας από εμάς πρέπει να πιέσει τον εαυτό του ακόμη περισσότερο για να εξασφαλίσει θέση στο αρχικό σχήμα. Οποιος δεν παίζει καλά μένει εκτός. Για τη νέα ομάδα νομίζω πως όλοι οι νέοι ποδοσφαιριστές προσαρμόστηκαν γρήγορα, έγιναν καλοί φίλοι με όλους και για τους τελευταίους πέντε αγώνες και τα πλέι οφ μπορούμε να κάνουμε πολύ καλά πράγματα".

- Ποιος πιστεύεις πως θα είναι ο παράγοντας - "κλειδί' στον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (17/3) με τον Παναθηναϊκό;

"Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Είναι πολλά μαζί. Διαθέτουμε πολλούς ποιοτικούς παίκτες στην επίθεση πλέον. Οποιος κι αν κληθεί ν' αγωνιστεί πρέπει να το κάνει καλά για να παρουσιάζουμε ολοένα και καλύτερο πρόσωπο, αυτό είναι το δικό μας προσωπικό στοίχημα τον τελευταίο καιρό, ούτως ώστε να μπορέσουμε ν' ανεβάσουμε την ομάδα πιο ψηλά".