Ρουίς: Μιλάμε με Ολυμπιακό, μπορεί να πάω Ελλάδα

Μπορεί την περασμένη σεζόν να μην ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, αλλά ο Αλαν Ρουίς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κάνει φέτος το υπερατλαντικό ταξίδι για λογαριασμό των ερυθρολεύκων Ο Ολυμπιακός έβαλε φρένο στα μεταγραφικά σενάρια, αλλά οι δηλώσεις ενδιαφερόμενου στόχου φέρνει εκ νέου στο προσκήνιο θέμα μεταγραφικού ενδιαφέροντος.
Το όνομα του Αλαν Ρουίς "έπαιξε" για μεγάλο διάστημα το προηγούμενο καλοκαίρι στο ερυθρόλευκο μεταγραφικό ρεπορτάζ, αλλά οι δύο πλευρές δεν βρήκαν τότε τη χρυσή τομή και ο νεαρός αργεντίνος μετακινήθηκε από τη Χιμνάσια λα Πλάτα στη Σαν Λορέντσο.
Ο χρόνος συμμετοχής του αργεντίνου μεσοεπιθετικού όμως στη νέα του ομάδα δεν είναι ο επιθυμητός και ο μάνατζέρ του... ψάχνεται. Σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου του παίκτη μάλιστα ο εκπρόσωπός του μίλησε εκ νέου με τον Ολυμπιακό.
Ο διεθνής με την Εθνική Νέων της Αργεντινής αποκάλυψε πως ο μάνατζέρ του ταξίδεψε στην Ελλάδα για να μιλήσει με τους πειραιώτες και επεσήμανε πως υπάρχουν πιθανότητες να μεταναστεύσει για να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.
"Δεν είχα κάνει την προετοιμασία (σ.σ.: ήταν με την εθνική Νέων της Αργεντινής) και επιπλέον το γεγονός ότι είχα και τον τραυματισμό, ήταν καταλυτικά για να μην παίζω τώρα", είπε αρχικά στο "Radio 9" και συμπλήρωσε απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τον Ολυμπιακό.
"Ο εκπρόσωπός μου πήγε στην Ελλάδα και μίλησε με τον Ολυμπιακό. Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο και δεν το σκέφτομαι. Αν και υπάρχει η πιθανότητα του να πάω στην Ελλάδα, θα μου άρεσε να μείνω στη Σαν Λορέντζο. Είναι το κλαμπ που μου άνοιξε τις πόρτες και μου έδωσε πάρα πολλά".