Σάλπι: Οχι λόγια, πράξεις!

Ο ΠΑΟΚ δεν ξεκίνησε καλά στα play off και από την 1η θέση βρέθηκε στην 3η μετά τα πρώτα δυο ματς στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο και στην Τούμπα με τον ΠΑΣ. Ο αρχηγός του Δικεφάλου Δημήτρης Σαλπιγγίδης κάλεσε τους συμπαίκτες του να αφήσουν τα λόγια και να αποδείξουν στο γήπεδο, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Τετάρτης στην Τρίπολη με τον Αστέρα ότι μπορούν να διεκδικήσουν την πρώτη θέση στα play off.<img width="351" height="82" alt="" src="/files/Image/2013/may/16/Poak_link.jpg" />

"Πρέπει ν' αλλάξουμε το «πρόσωπό» μας, να μην έχουμε αυτή την αγωνιστική παρουσία. Δε θέλω να μπω σε τακτικά θέματα. Έχουμε πολύ λίγο χρόνο μπροστά μας αλλά πρέπει να το κάνουμε", δήλωσε στη Νοva ο Μακεδόνας επιθετικός.

Στην ερώτηση "αν εσύ προσωπικά βρίσκεις κάτι αισιόδοξο για τη συνέχεια θ' απαντούσες καταφατικά ή αρνητικά και γιατί", ο Σαλπιγγίδης απάντησε:

"Αισιόδοξος... Δεν μπορώ να είμαι απαισιόδοξος. Δεν μπορώ να είμαι απαισιόδοξος εγώ κι οι συμπαίκτες μου και όλοι μας γιατί ουσιαστικά αν δεν είμαστε αισιόδοξοι τα παρατάμε. Εμείς δεν έχουμε τέτοιο σκοπό αλλά είναι αυτό που σου λέω, είναι λόγια και πρέπει να το αποδείξουμε στον αγωνιστικό χώρο, στο επόμενο παιχνίδι".

Έπαιξε ρόλο, υπήρξε αντίκτυπος από την ομιλία την οποία έκανε πριν από λίγες ημέρες ο μεγαλομέτοχος στην ομάδα;
"Αυτό είναι ένα άλλο θέμα, πρέπει να κοιτάξουμε το αύριο".