Σίγουρος ο Βιντιάδης, επιφυλακτικοί οι διοικούντες

Βεβαιότητα για την είσοδο του Δημήτρη Βιντιάδη στην ΠΑΕ ΑΕΚ διαρρέεται από το περιβάλλον του, αλλά η διοίκηση περιμένει πράξεις από τον Ελληνα εφοπλιστή.Από το περιβάλλον του υποψήφιου επενδυτή διαρρέεται η βεβαιότητα πως θα πάρει πολύ σύντομα στα χέρια του την ΠΑΕ και πως θα υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Συγκεκριμένα λέγεται ότι τις επόμενες μέρες θα έρθει στην Αθήνα ο Κιθ Χάρις με εξασφαλισμένα χρήματα από συνεργάτες-επενδυτές και θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση στον κόσμο, ενώ θα γίνει και το πολυαναμενόμενο ραντεβού με τους Δημήτρη Μελισσανίδη και Πέτρο Παππά.

Μάλιστα δεν αποκλείεται την Κυριακή (31/3) ο Δημήτρης Βιντιάδης να έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αντρέα Δημητρέλο, προκειμένου να τον ενημερώσει για τα όσα έχουν προηγηθεί αυτές τις μέρες, σε ότι αφορά στις συζητήσεις του με τον Κιθ Χάρις, αλλά και για το τι αναμένεται να συμβεί.

Ωστόσο, η διοίκηση της ΠΑΕ είναι δικαιολογημένα επιφυλακτική, καθώς ο Βιντιάδης έχει φανεί αναξιόπιστος ως προς τα χρονοδιαγράμματα που έχει κατά καιρούς θέσεις, ενώ παράλληλα δεν έχει λάβει καμία επίσημη ενημέρωση εκ μέρους του το τελευταίο 24ώρο.

Σημειώνεται, τέλος, ότι την Πέμπτη (4/4) ή την Παρασκευή (5/4) θα συνεδριάσει το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ, ώστε να αναζητήσει λύσεις για τις άμεσες οικονομικές ανάγκες της ομάδας, καθώς ακόμη και το ταξίδι στα Γιάννενα για τον αγώνα με τον ΠΑΣ απαιτεί... χρήματα.