Σίλντενφελντ: Θέλω να μείνω στη Θεσσαλονίκη

Σε συνέντευξή του σε ΜΜΕ της πατρίδας του, ο Γκόρντον Σίλντενφελντ επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Ρόμπερτ Προσινέτσκι ενώ παράλληλα εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στον δικέφαλο του Βορρά."Μίλησα με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου, Ιβάν Σαββίδη, και μου είπε πως οι διαπραγματεύσεις έχουν κολλήσει κάπου. Δεν ξέρω ακριβώς τις λεπτομέρειες. Πιστεύω πως είναι δύσκολο να γίνει αυτή η πρόσληψη. Πάντως θα ήθελα πολύ να έρθει στην ομάδα ο Ρόμπερτ Προσινέτσκι" αποκάλυψε ο αμυντικός του ΠΑΟΚ για τον πρώην τεχνικό του Ερυθρού Αστέρα.

Στη συνέχεια ο κροάτης άσος μίλησε για το μέλλον του στην ομάδα: "Ο ιδιοκτήτης έχει υποσχεθεί να δυναμώσει την ομάδα και με περιλαμβάνει στα πλάνα του. Πρέπει να καθίσουμε και να δούμε τι θα κάνουμε. Εγώ δεν θέλω με τίποτα να επιστρέψω στη Μόσχα. Θέλω να μείνω στη Θεσσαλονίκη και ελπίζω να συμφωνήσουμε".

Τέλος, ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός αναφέρθηκε στην πορεία του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ αλλά και στους πιθανούς αντιπάλους των θεσσαλονικιών στα προκριματικά του Champions League:

"Το χαρήκαμε πολύ και το γιορτάσαμε, ειδικά οι οπαδοί μας πανηγύρισαν πολύ. Δυστυχώς εγώ δεν μπόρεσα να το χαρώ όσο θα ήθελα, γιατί έπρεπε να ενσωματωθώ στην αποστολή της εθνικής ομάδας. Καλύτερα να μην το σκέφτομαι. Πιθανοί αντίπαλοί μας στον τρίτο προκριματικό είναι η Λιόν, η Ζενίτ, η Αϊντχόφεν, η Μέταλιστ και η Φενέρμπαχτσε. Προσωπικά θα προτιμούσα την τελευταία γιατί ο ΠΑΟΚ την είχε αποκλείσει στο παρελθόν. Οπότε γιατί όχι και τώρα;".