Σαλίνο: Μπορούμε να προκριθούμε

Την πεποίθησή του πως ο Ολυμπιακός μπορεί να προκριθεί στους "16" του Champions League εξέφρασε ο Λεάντρο Σαλίνο μετά την κλήρωση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσηςΗ κλήρωση των ομίλων έφερε στο δρόμο του Ολυμπιακού Παρί Σεν Ζερμέν, Μπενφίκα και Αντερλεχτ και ο Λεάντρο Σαλίνο μίλησε για την προοπτική της πρόκρισης στον Τύπο της Βραζιλίας.
Ο αμυντικός των ερυθρολεύκων θεωρεί πως είναι εφικτή η πρόκριση στους "16", τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κερδίσει τα εντός έδρας παιχνίδια.
"Η κλήρωση είναι καλή και πιστεύω πως μπορούμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Θα πρέπει να κερδίσουμε τα παιχνίδια στην έδρα μας για να τα καταφέρουμε. Η ομάδα μας είναι πολύ δυνατή και ο κόσμος μας βοηθά πολύ", τόνισε, ενώ αναφερόμενος στους δύο μεγαλύτερους «ανταγωνιστές» της ομάδας του στον όμιλο, είπε:
"Η Μπενφίκα είναι σπουδαία ομάδα. Γνωρίζω καλά το πορτογαλικό ποδόσφαιρο και πρόκειται για μία ομάδα πολύ ποιοτική και γρήγορη. Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι το φαβορί του ομίλου λόγω των επενδύσεων που έχει κάνει. Θέλουν να φτιάξουν την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Όμως τα φαβορί φαίνονται στο γήπεδο κι όχι με το τι κάνουν έξω από αυτά".