Σαλπιγγίδης: Δεν χάθηκε τίποτα


Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης υποστήριξε πως κανείς δεν πρέπει να απογοητεύεται από το γεγονός ότι η Εθνική δεν προκρίθηκε απευθείας στο Μουντιάλ, λέγοντας πως δεν χάθηκε τίποτα, αφού και στα μπαράζ μπορεί το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να πετύχει τον στόχο του."Ούτως ή άλλως δεν ήμασταν σε πλεονεκτική θέση, κάναμε βέβαια το καθήκον μας και θα τα πούμε τον επόμενο μήνα. Θα περιμένουμε να δούμε τον αντίπαλό μας και προχωράμε. Δεν πρέπει να απογοητευόμαστε, δεν χάθηκε τίποτα", ανέφερε αρχικά ο διεθνής επιθετικός και πρόσθεσε:

"Δεν γνωρίζουμε γιατί είναι σε εξέλιξη κάποια παιχνίδια. Θα δούμε, είτε θεωρητικά πολύ δύσκολη, είτε θεωρητικά λιγότερο δύσκολη, σ' αυτά τα ματς που είναι νοκ-άουτ δεν μπορείς να προβλέψεις".

Για το αν έχει προτίμηση για αντίπαλο στα μπαράζ, σχολίασε: "Όλες οι ομάδες είναι αξιόλογες για να τερματίσουν στη δεύτερη θέση του ομίλου τους, άρα δεν μπορεί να είναι εύκολες. Στην πράξη σίγουρα θα είναι καλές ομάδες".

Τέλος, για τον αγώνα με το Λιχτενστάιν, είπε: "Το αφήνουμε το σημερινό παιχνίδι, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Κάναμε αυτό που έπρεπε, νικήσαμε 2-0 και πήραμε τους βαθμούς, δεν έχει σημασία να πούμε αν παίξαμε καλά ή άσχημα. Η ομάδα έκανε μια πετυχημένη πορεία, πήρε τους περισσότερους βαθμούς και παρότι δεν πέτυχε πιο πολλά γκολ όπως ίσως θα έπρεπε, είναι μια αλήθεια αυτό, έχει αποδείξει ότι έχει μέταλλο".