Σαρρής: Αμφισβητούμενο το πέναλτι της ισοφάρισης

Ο Εργοτέλης έχασε τη νίκη στο ματς με τον Πανιώνιο στις καθυστερήσεις του αγώνα, με τον Γιώργο Σαρρή να χαρακτηρίζει αμφισβητούμενο το πέναλτι της ισοφάρισης των κυανέρυθρων, τονίζοντας πως είναι άδικο να χάνεις τέτοια παιχνίδια...Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Σαρρής στο NovaΣΠΟΡ FM:

Για την ισοπαλία κόντρα στον Πανιώνιο:
«Είναι δύσκολο να είσαι καλύτερος σε όλο το παιχνίδι και να ισοφαρίζεσαι στο 91’ από ένα αμφισβητούμενο πέναλτι. Κάποιοι θεωρούν ότι είναι, κάποιοι όχι. Κάποιοι πιστεύουν ότι θα μπορούσε να μην το δώσει. Θεωρούμε ότι το φάουλ από το οποίο ξεκίνησε η φάση του πέναλτι δεν έπρεπε να δοθεί. Ωστόσο, οι διαιτητές είναι άνθρωποι και κάνουν λάθη. Το θέμα είναι πως ότι γράφει δεν ξεγράφει. Είχαμε απέναντί μας μια κλειστή ομάδα που προσπαθήσαμε να ανοίξουμε. Είχαμε αρκετές ατομικές ενέργειες, οι οποίες ωστόσο δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ. Πήραμε έναν βαθμό και τώρα κοιτάμε τη συνέχεια, το επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό».

Για την εικόνα του Εργοτέλη:
« Είναι πολύ όμορφο ότι είμαστε μία από τις τρεις μαζί με Ολυμπιακό και ο Αστέρα που είμαστε αήττητοι. Αυτό είναι πολύ θετικό για την άμυνα, για τις προσπάθειες σου. Βλέπεις ότι αυτά που κάνεις στην προπόνηση βγαίνουν στο παιχνίδι. Όμως σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να παίρνεις τη νίκη. Είναι αμαρτία να δέχεσαι γκολ στο 87’ και στο 91’. Θα είχαμε πάρει τρεις βαθμούς και τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά».

Για το φετινό πρωτάθλημα:
«Η ψαλίδα μικραίνει αν εξαιρέσεις τις πολύ μεγάλες ομάδες και αυτό είναι καλό για όλους μας, αλλά και για τις ομάδες . Βάσει της απόδοσής σου θα δείχνεις πού είσαι μετά από κάθε αγωνιστική. Εμείς παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και για να χάσουμε βαθμούς πρέπει να πιεστούμε πολύ και ο αντίπαλος να έχει την τύχη με το μέρος του, όπως συνέβη και με τον Πανιώνιο».

Για το παιχνίδι Κυπέλλου:
«Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα και δεν πρέπει να την υποτιμήσουμε. Εμείς δεν τα πηγαίναμε καλά στο Κύπελλο τα προηγούμενα χρόνια κάτι που θέλουμε να κάνουμε φέτος. Θα κοιτάξουμε την ομάδα μας, θα είναι μία δύσκολη αναμέτρηση γιατί θα έχει και τον κόσμο του ο αντίπαλος. Θα κοιτάξουμε τα δικά μας θετικά και θα δουλέψουμε τα λάθη μας για να βελτιωθούμε»