"Σεβόμαστε τον Γκαρσία, αλλά εμπιστευόμαστε τον Δώνη"

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση εκφράζοντας τον σεβασμό της προς το πρόσωπο του Πάμπλο Γκαρσία, αλλά ξεκαθάρισε πως ο Ιβάν Σαββίδης εκτιμάει τον τρόπο διαχείρισης του έμψυχου δυναμικού από τον Γιώργο Δώνη, τον οποίο και εμπιστεύεταιΘέση για όσα έλαβαν χώρα το απόγευμα της Παρασκευής (15/3) με τον Πάμπλο Γκαρσία πήρε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η διοίκηση του Δικεφάλου ξεκαθάρισε πως σέβεται τον Γκαρσία και γι' αυτό άλλωστε η σχέση του ουρουγουανού ξεπέρασε τη συνηθισμένη σχέση ομάδας-ποδοσφαιριστή.
Την ίδια ώρα όμως τόνισε πως ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Ιβάν Σαββίδης εκτιμάει τον τρόπο, με τον οποίο διαχειρίζεται το ρόστερ ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του.
Τέλος η ΠΑΕ τονίζει πως η προσοχή όλων θα έπρεπε να είναι στραμμένη αποκλειστικά στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και όχι σε τέτοιου είδους περιστατικά.
Η ανακοίνωση: "Δεδομένων των αναφορών στα μέσα ενημέρωσης σχετικά με τον Pablo Garcia και μολονότι τίποτα απ’ όσα φημολογούνται δεν έλαβαν χώρα στη σημερινή προπόνηση, η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ξεκαθαρίζει ότι:
Στους νέους δρόμους που ανοίγει η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. αυτό που μετράει είναι ο επαγγελματισμός σε όλα τα επίπεδα με μοναδικό γνώμονα το καλό του συλλόγου. Υπάρχουν αρχές και κανόνες που πρέπει να γίνονται σεβαστοί και αποδεκτοί απ’ όλους όσους συμμετέχουν στην οικογένεια του ΠΑΟΚ.
Τρέφουμε μεγάλο σεβασμό για τον Pablo Garcia και την προσφορά του και για αυτό ξεπεράσαμε τη συνηθισμένη σχέση ομάδας – ποδοσφαιριστή.
Ο ιδιοκτήτης και η ΠΑΕ εκτιμούν τον τρόπο με τον οποίο ο προπονητής της ομάδας διαχειρίζεται το υπάρχον υλικό και περιβάλλουν με εμπιστοσύνη τη δουλειά του.
Είναι εξαιρετικά δυσάρεστο για εμάς να πρέπει έστω για λίγο να στρέψουμε την προσοχή μας από αυτό που θα έπρεπε να είναι ο κοινός στόχος Διοίκησης, Ομάδας και Φιλάθλων, που δεν είναι άλλο από ακόμη μια μεγάλη νίκη το βράδυ της Κυριακής.
ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ."