Σεγούντο: Γιατί όχι Ευρώπη με Βέροια;

Ψηλά τον πήχη βάζει ο νεοαποκτηθείς παναμέζος της Βέροιας, Χούλιο Ρόι Σεγούντο, εκφράζοντας την ελπίδα του να κερδίσει η ομάδα του θέση για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Ο νεαρός μέσος σε δηλώσεις του στην εφημερίδα της πατρίδας του "DIAaDIA", εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η Βέροια θα τα πάει καλά, ενώ ο ίδιος δεν είχε πρόβλημα να προσαρμοστεί.
"Η αλλαγή δεν ήταν τόσο μεγάλη, καθώς όπως θυμάστε, έχω παίξει στη Λετονία και προσαρμόστηκα αρκετά γρήγορα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν πολύ και τώρα εύχομαι να κάνω καλά τη δουλειά μου και να παίξω τη μπάλα μου, όπως όλοι περιμένουν από μένα", τόνισε αρχικά ο διεθνής με την Κ20 του Παναμά άσος.
Στη συνέχεια, μιλώντας για το ελληνικό πρωτάθλημα, ανέφερε: "Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ δυνατό και ανταγωνιστικό. Υπάρχουν σπουδαίες ομάδες, όπως οι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός μεταξύ άλλων που έχουν ενισχυθεί σημαντικά και θα παλέψουν. Εμείς θέλουμε να παλέψουμε και να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα. Πρώτα σκεφτόμαστε για το ελληνικό πρωτάθλημα και μετά γιατί όχι, για την έξοδο στην Ευρώπη".