Σε απολογία ο Κατίδης από την ΠΑΕ ΑΕΚ

Ο παίκτης θα απολογηθεί στο Δ.Σ., τα μέλη θα τον ακούσουν και κατόπιν θα αποφασίσουν αν θα τον τιμωρήσουν.Εξηγήσεις θα κληθεί να δώσει στη διοίκηση της ΑΕΚ ο Γιώργος Κατίδης για τον πανηγυρισμό του στο σαββατιάτικο ματς (16/3) ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Βέροια.

Την Τρίτη (19/3) θα κοινοποιηθεί εγγράφως στον παίκτη η απολογία (όπως και προβλέπεται) και την επομένη (20/3) ή ακόμη και την ίδια ημέρα θα βρεθεί ενώπιον των μελών του Δ.Σ. της ΠΑΕ, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις. Στην συνέχεια, τα μέλη θα αποφασίσουν αν θα τιμωρήσουν τον 20χρονο μεσοεπιθετικό, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά.

Το μέλλον του στην ΑΕΚ είναι εξαιρετικά επισφαλές, καθώς μετά την ΕΠΟ που του επέβαλε ισόβιο αποκλεισμό και τη Σούπερ Λίγκα που θα ασχοληθεί με το θέμα στο Δ.Σ. της Τετάρτης (20/3), είναι πολύ πιθανό να υπάρξει αυστηρή ποινή, ακόμη και λύση συμβολαίου, από την Ενωση.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής φέρεται να εξασφάλισε ήδη άδεια από την ομάδα και να ταξίδεψε στην Ιταλία (όπου βρίσκεται η σύντροφός του) για να ηρεμήσει.