Σε τροχιά Ευρώπης η Ιντερ, 2-0 την Σαμπντόρια

Με πρωταγωνιστή τον Παλάσιο, η Ιντερ επικράτησε με 2-0 της Σαμπντόρια στο Λουίτζι Φεράρι, στον εξ αναβολής αγώνα της 29ης αγωνιστικής της Serie A. Με αυτή την νίκη, η ομάδα του Στραματσιόνι ισοβαθμεί με την Λάτσιο στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, που οδηγεί στο Europa League της επόμενης σεζόν.Με τον Παλάσιο να πετυχαίνει και τα δύο γκολ, η Ιντερ επέστρεψε στις νίκες στην Serie A, επικρατώντας της Σαμπντόρια εκτός έδρας με 2-0 και μπήκε στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου μέρους, δημιούργησαν ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκαν, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους.
Στο 43', οι νερατζούρι, κόντρα στην ροή του αγώνα, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, όταν μετά από σέντρα του Περέιρα, ο Παλάσιο νίκησε με κεφαλιά τον Ρομέρο και έκανε το 1-0 για την Ιντερ, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.
Οι μπλουτσερκιάτι του Ρόσι αύξησαν την πίεση τους στο δεύτερο μέρος, προκειμένου να φτάσουν στην ισοφάριση, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Ετσι, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Παλάσιο εκμεταλλεύτηκε τους κενούς χώρους και μετά από γρήγορη αντεπίθεση, πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0 για την ομάδα του Στραματσιόνι.