Σκαραφίγκας: Η ομάδα είναι φτιαγμένη από μέταλλο

Με όπλα την άμυνα και την συγκέντρωση ο Πανελευσινιακός επικράτησε του Ηλυσιακού, αποδεικνύοντας ότι είναι φτιαγμένος από μέταλλο, όπως δήλωσε ο προπονητής της ομάδας της Ελευσίνας, Γιώργος Σκαραφίγκας."Χρόνια πολλά στον Δημήτρη Λιόγα και σε όσους γιορτάζουν. Το πιο δύσκολο από όλα είναι όταν σε ένα παιχνίδι μπαίνει το πρέπει γιατί χρειάζεται το μυαλό να παραμείνει συγκεντρωμένο σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

Η προσπάθεια επικεντρώνεται στην άμυνα και τα παιδιά σε όλα τα παιχνίδια έχουν βγάλει ενέργεια. Η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη.

Σήμερα είδαμε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με καρφώματα και τάπες και από τις δύο πλευρές αλλά τα παιχνίδια δεν τα κερδίζεις με το θέαμα αλλά όταν έχεις παίκτες όπως ο Νίκου.

Το κλειδί του παιχνιδιού ήταν ο Μαγκουνής που όσο αγωνίστηκε βοήθησε πολύ σε άμυνα και επίθεση.

Πέρασε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα για την ομάδα η οποία απέδειξε για άλλη μια φορά πως είναι φτιαγμένη από μέταλλο", είπε ο προπονητής του Πανελευσινιακού.

Από την πλευρά των παικτών, ο Αντώνης Μάντζαρης σχολίασε: "Μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο είπαμε πως έχουμε δεκαπέντε μέρες για να προετοιμαστούμε για αυτό το παιχνίδι.

Ημασταν πολύ καλοί στην άμυνα και σε αυτό βοήθησε το πρέπει που μπήκε για την σημερινή νίκη. Καταφέραμε και πήραμε μια σημαντική και δίκαιη νίκη".