Σκαραφίγκας: Ματς γιορτή το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό

Ο Γιώργος Σκαραφίγκας μίλησε για την αναμέτρηση της Δευτέρας (17/03, 19:00GR) του Πανελευσινιακού με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως είναι ματς γιορτή
Ο προπονητής του Πανελευσινιακού, Γιώργος Σκαραφίγκας αναφέρθηκε στην αυριανή αναμέτρηση της ομάδας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στην Ελευσίνα.
"Είναι πολύ σημαντικό που η πόλη της Ελευσίνας υποδέχεται τον έξι φορές πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκό", είπε ο Έλληνας προπονητής και πρόσθεσε:
"Όσο αφορά το παιχνίδι θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε ότι ποσοστό μας αναλογεί και στο τέλος θα δούμε τι θα γίνει. Το σημαντικό είναι να γεμίσει ο κόσμος το γήπεδο και να δούμε τον αγώνα σαν γιορτή γιατί η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη".
Από την πλευρά του, ο Δήμος Αβραμίδης τόνισε: "Το παιχνίδι με τον Παναθηναικό είναι μια γιορτή για την Ελευσίνα και καλούμε τον κόσμο να έρθει να δει το παιχνίδι και να μας βοηθήσει ψυχολογικά όσο αυτό γίνετε γιατί είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πιστεύουμε πως και εμείς θα ανταμείψουμε τον κόσμο με την προσπάθεια μας.
Τώρα όσο αναφορά το παιχνίδι δεν μπορούμε να πούμε πολλά παίζουμε μια πολύ καλή ομάδα, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε κάνει. Έρχονται δύσκολά παιχνίδια για την ομάδα και ξεκινάμε με τον αγώνα της Δευτέρας".