Σκαραφίγκας: Του χρόνου ακόμη ψηλότερα

Ο Πανελευσινιακός νίκησε τον Ικαρο Καλλιθέας με 78-65 και πανηγυρίζει την παραμονή του στην Α1 κατηγορία.Ο προπονητής της ομάδας της Ελευσίνας, Γιώργος Σκαραφίγκας, μίλησε για την εμπειρία του στην πρώτη κατηγορία και για την ευχάριστη κατάληξη που είχε αυτή η προσπάθεια για τη φετινή σεζόν.
"Ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία η πρώτη χρονιά του Πανελευσινιακού στην μεγάλη κατηγορία. Προσπαθήσαμε να χτίσουμε με νέα παιδιά μία καλή ομάδα. Κι αν εξαιρέσουμε 2-3 ταλαντούχους μπασκετμπολίστες που είχαμε, φτιάξαμε ένα αξιόμαχο σύνολο. Και χωρίς να έχουμε πολλά λεφτά για ξένους. Αν σε αυτά προσθέσετε το γεγονός πως δεν είχαμε δική μας έδρα στον πρώτο γύρο, καταφέραμε κάτι μεγάλο. Το κλειδί, εν τέλει ήταν η εμπιστοσύνη στους Έλληνες παίκτες. 
Εμείς είμαστε μια παρέα από τότε που παίζαμε Γ’ Εθνική. Και ασχολούμασταν 2-3 άτομα με μεράκι από τότε. Πίεση υπήρχε πάντα, αλλά με την δουλειά, όλοι δικαιώθηκαν. Θεωρώ ότι τα πράγματα θα γίνουν πολύ καλύτερα του χρόνου. Τέλος Ιουνίου δεν θα χρωστάμε σε κανέναν, είμαστε ένα υγιές σωματείο. Και μέσα σε όλα αυτά, θα έχουμε και αυξημένο μπάτζετ".