Σκαραφίγκας: Φαινόταν ότι θα κριθεί στο σουτ ή στο λάθος

Ο Πανελευσινιακός έχασε στις λεπτομέρειες από τον Απόλλωνα στην Πάτρα, με τον προπονητή της ομάδας της Ελευσίνας, Γιώργο Σκαραφίγκα, να εκφράζει την ικανοποίηση για την εμφάνιση των παικτών του."Προσπαθήσαμε να οδηγήσουμε το ματς εκεί που θέλαμε και το καταφέραμε, θα έλεγα το ίδιο ακόμα και αν κερδίζαμε πως ο πιο τυχερός και ικανός, θα κέρδιζε στις λεπτομέρειες.

Φαινόταν ότι το ματς θα κριθεί στο σουτ ή στο λάθος. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά όμως μας έχει χτυπήσει την πόρτα η ατυχία.

Δεν είχαμε κοντά μας τον Μαγκουνή, έπαθε διάστρεμμα στην τελευταία προπόνηση ο Τζόουνς, και σήμερα ο Φαγέ, ο οποίος αξίζει πολλά μπράβο, γιατί σπάνια βλέπεις ξένο παίκτη να παίζει με αυταπάρνηση αφού σε όλο το δεύτερο μέρος έπαιξε με διάστρεμμα.

Χάνουμε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που χάσαμε στον ΠΑΟΚ. Δυστυχώς για μας αυτό είναι πρόβλημα", είπε ο προπονητής του Πανελευσινιακού.

Από την πλευρά των παικτών, ο Λάρι Τέρνερ είπε: "Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι και σκληρό με πολλά λάθη στην άμυνα και στην επίθεση. Σήμερα ήμασταν πολύ κακοί γενικότερα, ο ρυθμός ήταν κακός.

Δίνω συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για τη δύσκολη νίκη. Δυστυχώς εμείς χάσαμε. Τι να κάνουμε όμως, έτσι είναι το μπάσκετ".