Σνάιντερ: Υπάρχουν πολλά "αν" για την Τσέλσι

Οι εξαιρετικές σχέσεις του Ζοσέ Μουρίνιο με τον Ουέσλεϊ Σνάιντερ, έχουν πυροδοτήσει μεταγραφικά σενάρια, σχετικά ενδιαφέρον της Τσέλσι για τον ολλανδό άσο.Ο Σνάιντερ δηλώνει πως θα τον ενδιέφερε η προοπτική της Τσέλσι, ωστόσο, υπογραμμίζει πως είναι ευτυχισμένος στην Τουρκία και τη Γαλατασαράι.

Ο ολλανδός μίλησε πάντως στην ιστοσελίδα «calciomercato.com» για το ενδεχόμενο μιας μεταγραφής του στην Τσέλσι: «Δεν ξέρω αν η Τσέλσι έχει ανάγκη από έναν παίκτη με τα δικά μου χαρακτηριστικά. Αυτή τη στιγμή μια μεταγραφή μου στην ομάδα του Λονδίνου μοιάζει δύσκολη, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να αποκλείεις τίποτα. Αν υπάρξει επίσημη πρόταση, αν η πρόταση αυτή ικανοποιεί την ομάδα μου, αλλά και εμένα και αν δω πως υπάρχουν οι προϋποθέσεις να παίξω όπως επιθυμώ στην Τσέλσι, μπορεί και να γίνει η μεταγραφή αυτή. Αλλά υπάρχουν πολλά αν…»

Για την παρουσία του Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο των «μπλε» είπε: «Δεν αρνούμαι πως οι σχέσεις μου με τον Ζοσέ είναι άψογες. Ερχόμαστε συχνά σε επαφή και ξέρει πως τον εκτιμώ απεριόριστα. Η επιστροφή του στην Τσέλσι πιθανώς να έπαιζε ρόλο σε μια μεταγραφή μου εκεί, αλλά πρέπει να γίνουν όσα προείπα. Και δεν είναι απλό να πραγματοποιηθούν όλα αυτά», τόνισε ο Σνάιντερ.

Οσο για τη Γαλατά, είπε: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος στην Τουρκία και ικανοποιημένος από την ομάδα. Αυτό δεν το αρνούμαι. Αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν πρέπει να αποκλείεις κάτι».