Σοκαρισμένοι στην Μπάρτσα με Μάικλ

Σοκ προκάλεσε στις τάξεις της Μπαρτσελόνα η νέα σοβαρή περιπέτεια υγείας του Πιτ Μάικλ, ο οποίος υπέστη θρόμβωση φλεβών και πνευμονική εμβολή!Οι καταλανοί στέλνουν τις ευχές τους στον Αμερικανό άσο, ενώ σε αγωνιστικό επίπεδο κάνουν λόγο για "τεράστιο κενό".

"Είμαστε όλοι μας στενοχωρημένοι. Είναι μεγάλο πλήγμα για μας, αλλά πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να κοιτάξουμε μπροστά. Ασφαλώς αλλάζουν τα πλάνα του προπονητή και της ομάδας, αλλά έχουμε αρκετό βάθος σαν ομάδα και θα πρέπει όλοι να βοηθήσουμε να καλυφθεί το κενό. Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε και γι’ αυτόν", ήταν τα λόγια του αρχηγού, Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Ο Εραζεμ Λόρμπεκ, από την πλευρά του, είπε: "Είναι ένας σπουδαίος παίκτης και σίγουρα αναντικατάστατος. Τώρα θα πρέπει όλοι μας να βάλουμε ένα λιθαράκι παραπάνω για να καλύψουμε την απουσία του. Είναι μεγάλο πλήγμα η απουσία του, αλλά πρέπει να μείνουμε ενωμένοι".

Τέλος, ο Βίκτορ Σάδα τόνισε; "Οταν άκουσα τα δυσάρεστα νέα άλλαξε η διάθεσή μου. Είναι κρίμα για τον Πιτ. Το θετικό είναι ότι οι γιατροί εντόπισαν εγκαίρως το πρόβλημά του, η υγεία είναι πάνω από όλα. Σε αγωνιστικό επίπεδο, είναι μεγάλο πρόβλημα για μας η απουσία του, αλλά είμαστε ομάδα και πρέπει να συνεχίσουμε. Πρέπει να μάθουμε να παίζουμε χωρίς αυτόν".