Σουάρες: Θέλω να φύγω από τη Λίβερπουλ

Οι ελπίδες της Λίβερπουλ να κρατήσει τον Λουίς Σουάρες εξανεμίζονται, καθώς ο ουρουγουανός άσος τόνισε σε ΜΜΕ της πατρίδας του πως θέλει να αποχωρήσει από το Ανφιλντ.Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport 890» της πατρίδας του, ο Σουάρες επανέλαβε την επιθυμία του να αλλάξει ομάδα. «Η Λίβερπουλ γνωρίζει πως θέλω να φύγω. Ο μάνατζέρ μου ασχολείται με την υπόθεσή μου και περιμένω από μέρα σε μέρα κάποια είδηση. Ξέρει αυτό που θέλω, ξέρει τις επιθυμίες μου. Εγώ από τη μεριά μου, δεν έχω να κάνω τίποτε άλλο από το να ξεκουράζομαι και να χαλαρώνω, περιμένοντας κάποια εξέλιξη», τόνισε ο Ουρουγουανός.

Ο ίδιος μπορεί να θέλει να αποχωρήσει. Ομάδες που τον έχουν προσεγγίσει, όμως, υπάρχουν; «Ακόμα καμία ομάδα δεν μου έχει κάνει πρόταση. Αλλά δεν αγχώνομαι, αφού όλοι γνωρίζουν πως δεσμεύομαι με συμβόλαιο και είναι λογικό να προσεγγίζουν την ομάδα μου, πρώτα», απάντησε ο Σουάρες.

Η επίσημη «πρώτη» της Λίβερπουλ δεν αργεί. Ποιες είναι οι σκέψεις του Σουάρες για την ημέρα εκείνη; «Θα παρουσιαστώ κανονικά στην πρώτη συγκέντρωση της Λίβερπουλ στις 21 Ιουλίου και θα ξεκινήσω την προετοιμασία. Αλλά όλα μπορούν να ανατραπούν με ένα τηλεφώνημα. Αν έρθει μέχρι τότε, θα αλλάξει και το πρόγραμμά μου», εξήγησε ο Λουίς Σουάρες.