Σπανός: Περήφανος για τον Ατρόμητο

Υπερήφανος για την πορεία του Ατρομήτου δήλωσε ο Γιώργος Σπανός, με τον πρόεδρο της ομάδας να δίνει συγχαρητήρια στους παίκτες και τον προπονητή για την πρώτη ευρωπαϊκή νίκη των κυανόλευκων. Παράλληλα, έδωσε το σύνθημα της επόμενης μέρας, ώστε να υλοποιήσουν οι Περιστεριώτες τους στόχους τους εντός συνόρων...Χαρακτηριστικά, ο Σπανός τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρομήτου:
"Ένα ευρωπαϊκό ταξίδι τελείωσε χθες για τον Ατρόμητο αλλά είμαστε υπερήφανοι που εκπροσώπησε επάξια τη χώρα μας πετυχαίνοντας μια πολύ μεγάλη νίκη με 2-0 στο Άλκμααρ. Μας μένει βέβαια η πίκρα, γιατί η συγκλονιστική προσπάθεια των ποδοσφαιριστών να ανατρέψουν το άτυχο 1-3 του πρώτου αγώνα δεν έφερε την πρόκριση.
Τους αξίζουν όμως πολλά συγχαρητήρια καθώς και στον προπονητή για την πρώτη μας ευρωπαϊκή νίκη και θέλω να πιστεύω ότι του χρόνου που θα είμαστε ακόμη πιο έμπειροι και θα μπορούμε να διαχειριστούμε καλύτερα τι καταστάσεις να πετύχουμε περισσότερα πράγματα στην Ευρώπη.
Με οδηγό το χθεσινό παιχνίδι συνεχίζουμε από την Δευτέρα την προσπάθειά μας κι επικεντρωνόμαστε απόλυτα στις υποχρεώσεις μας στο ελληνικό πρωτάθλημα για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας".