Σπανός σε παίκτες: Η μετοχή σας θα πέσει κατακόρυφα

Ο πρόεδρος του Ατρομήτου θέλησε να ταρακουνήσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, λέγοντας τους πως αν η ομάδα δεν μπει στα play off η μετοχή τους θα πέσει κατακόρυφα όπως και τα κασέ τους.Σύμφωνα με την εφημερίδα "Goal News", ο Σπανός στάθηκε στην ανακοίνωση που έβγαλαν οι παίκτες μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό με την οποία στήριζαν τον πρόεδρο της ΠΑΕ: "Ευχαριστώ που κάνετε ό,τι μπορείτε για να με κρατήσετε στην ομάδα και στον χώρο, όπως μου είχατε υποσχεθεί. Κάνατε έναν ιστορικό θρίαμβο και μείνατε σε αυτόν. Από εκεί και πέρα, πήρατε ένα διπλό επί του Πανθρακικού, στο οποίο χρειάστηκε να ανάψουμε λαμπάδα στον Ράντμαν. Το μόνο ματς που φύγαμε όλοι ευχαριστημένοι από το γήπεδο ήταν με τον ΠΑΣ Γιάννινα, άσχετα αν δεν κερδίσαμε. Κατά τα άλλα, κάποιες αναλαμπές και ορισμένα 20λεπτα καλής μπάλας...".

Στην συνέχεια της ομιλίας του, ο Σπανός πρόσθεσε: "Πρέπει να καταλάβετε ότι η αποτυχία θα χρεωθεί σε όλους και αντίστοιχα οι επιτυχίες θα έχουν θετικό αντίκτυπο σε όλους. Σκεφτείτε ότι και η δική σας μετοχή θα πέσει κατακόρυφα. Δείτε το και εγωιστικά. Θα αναγκαστείτε να ρίξετε και τις απαιτήσεις και το κασέ σας".

Από την μεριά τους οι παίκτες υποσχέθηκαν να αφήσουν τα πολλά λόγια και να καταθέσουν και την ψυχή τους στο γήπεδο ώστε ο Ατρόμητος να μπει στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος.