Σπουδαία φιλικά στην Αγγλία έκλεισε ο Ατρόμητος

Τέσσερα σπουδαία φιλικά με αγγλικές ομάδες έκλεισε ο Ατρόμητος στο πλαίσιο του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του, αλλά και του μονταρίσματος της ομάδας ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων για τη νέα σεζόν. Συγκεκριμένα, οι Περιστεριώτες θα αντιμετωπίσουν την κάτοχο του Κυπέλλου Αγγλίας, Γουίγκαν, καθώς και τις Γουέστ Μπρομ, Σέφιλντ Γουένσντεϊ, Μπάρνσλεϊ. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ για το ταξίδι στην Αγγλία:

"Ατρόμητος φτιαγμένος στην Αγγλία!. Οριστικοποιήθηκε σήμερα το πρόγραμμα των τεσσάρων σπουδαίων φιλικών παιχνιδιών που θα δώσει η ομάδα μας στο Ηνωμένο Βασίλειο.  Αντίπαλοι μας , σε μεγάλες  «ποδοσφαιρικές  αρένες»  του αγγλικού football  θα είναι  δύο σύλλογοι  από την premier league και δύο σύλλογοι  από την  championship, πάντα στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη νέα περίοδο και τη μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκληση που μας περιμένει τον επόμενο μήνα.

Η κυπελλούχος Αγγλίας 2013 αλλά και ο διάσημος Γάλλος επιθετικός Nicola Anelka θα βρεθούν μεταξύ άλλων στο δρόμο του Ατρόμητου ο οποίος από τις 21 μέχρι τις 30 Ιουλίου θα αποκτήσει αγγλικό χρώμα έχοντας ως βάση την πόλη Cheste λίγο έξω από το Manchester.

Συγκεκριμένα η αποστολή της ομάδας μας θα αναχωρήσει στις 21 Ιουλίου και θα καταλύσει στο ξενοδοχείο Garden Park στο Chester.

Την επόμενη μέρα (22 Ιουλίου) θα δώσει το πρώτο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Fc Barnsley στο «Oakwell Stadium».

Δύο μέρες αργότερα (24 Ιουλίου), θα δοθεί το δεύτερο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την φετινή κάτοχο του ιστορικού Κυπέλλου Αγγλίας (ΦΩΤΟ). Το ματς με τη Wigan θα διεξαχθεί στην έδρα της το περίφημο Athletic DW Stadium.

Η Sheffield Wednesday θα είναι η τρίτη μας αντίπαλος στις 26 Ιουλίου στο Hillsborough Stadium.

Τελευταίος σταθμός του Ατρόμητου θα είναι το «The Hawtorns Stadium», έδρα της West Bromwich η οποία ενέταξε φέτος στο δυναμικό της μεταξύ άλλων και τον διάσημο Γάλλο άσο Νικολά Ανελκά. To ματς θα διεξαχθεί στις 29 Ιουλίου.

Ενδιάμεσα η ομάδα μας θα κάνει προπονήσεις στο γήπεδο που βρίσκεται εντός του πολυτελούς  Garden Park Hotel".