Στέφενς για μεταγραφή: Ελπίζω αλλά δεν... νομίζω!

Συνέντευξη στο συνδρομητικό κανάλι παραχώρησε ο Χουμπ Στέφενς, ο οποίος δεν αναφέρθηκε μόνο στο προσεχές ματς με την Βέροια. Ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο ο ΠΑΟΚ έστω και την τελευταία στιγμή να κάνει μεταγραφή, με τον Ολλανδό τεχνικό να μη δίνει παρά ελάχιστες πιθανότητες για κάτι τέτοιο..."Όχι, δε νομίζω . Ελπίζω ... Φυσικά και παρακολουθούμε τι συμβαίνει στην αγορά, αλλά με τα τωρινά δεδομένα και με τις απαντήσεις που έχουμε λάβει δε νομίζω να συμβεί κάτι...", ανέφερε χαρακτηστικά ο Στέφενς στη Nova.

Από κει και πέρα μίλησε...

Για την διακοπή και αν ωφέλησε την ομάδα: «Ελπίζω να ήταν καλή για τους ποδοσφαιριστές αλλά πρέπει να δούμε επίσης πως δεν ήταν θετική για τον προπονητή ενός συλλόγου που 'χάνει' αρκετούς για δέκα ημέρες. Αλλά . γνωρίζουμε πως είναι αυτή η κατάσταση με τις Εθνικές ομάδες. Οι Έλληνες διεθνείς έκαναν καλή δουλειά με την Εθνική, είμαι χαρούμενος γι' αυτούς κι ελπίζω πως θα μπορέσουν να μας βοηθήσουν κι εμάς στον αγώνα του Σαββάτου».
 
Για την εμφάνιση των Ελλήνων διεθνών και κυρίως των Τζαβέλλα, Νίνη: «Φυσικά και παρακολούθησα τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας, είναι φυσιολογικό να παρακολουθείς μια Εθνική ομάδα όταν πολλοί ποδοσφαιριστές σου αγωνίζονται σ' αυτήν. Είδα και τους δυο, θεωρώ πως έκαναν καλή δουλειά, γενικά η Εθνική έκανε καλή δουλειά και είμαστε χαρούμενοι που έχουμε τη δυνατότητα να τους δούμε τι μπορούν να προσδώσουν και σ' εμάς».
 
Για το αν έχει αποφασίσει πως θα αγωνιστούν βασικοί το Σάββατο: «Όχι, πρέπει να δούμε πως ανταποκρίνονται οι ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις μας, δεν έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου αλλά γνωρίζουμε πως δεν είναι εύκολο να τους αφομοιώσουμε άμεσα στην ομάδα. Ωστόσο πρέπει να προσπαθήσουμε και πρέπει να δούμε πόσο έτοιμος - και σωματικά - είναι ο καθένας τους για ν' αγωνιστεί το Σάββατο κι όταν έχεις πολλά προβλήματα ίσως κάποιοι από αυτούς πρέπει να παίξουν άμεσα».
 
Για το μεθαυριανό παιχνίδι: «Κάθε αγώνας . είναι ξεκάθαρο, κάθε αγώνας είναι δύσκολος κι αυτός δεν αποτελεί εξαίρεση. Αλλά ελπίζω να έχουμε τη συμπαράσταση πολλών φιλάθλων μας. Εντούτοις, η Βέροια είναι καλή ομάδα, διαθέτουν καλούς μεσοεπιθετικούς και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας, να βγάλουμε την ποιότητά μας κι αν τα κάνουμε αυτά νομίζω πως έχουμε σημαντική πιθανότητα να τα καταφέρουμε».