Στέφενς: Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίζει πάντα

Θετικό αποτέλεσμα θέλει ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Αλκμααρ στην Ολλανδία και ο Χουμπ Στέφενς τόνισε πως ο Δικέφαλος πρέπει να παίζει παντού και πάντα για τη νίκη
Ο ολλανδός τεχνικός του ΠΑΟΚ σχολίασε στους συμπατριώτες του δημοσιογράφους την επιλογή του να έρθει στην Ελλάδα, αλλά και την τιμωρία, που του επέβαλλε η UEFA μετά το ματς με τη Σάλκε.
Αναλυτικά δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει Αλκμααρ:
Για το προφίλ της Άλκμααρ: "Παίζει τεχνικό ποδόσφαιρο, κυρίως επιθετικά, κάτι που είδαμε και κόντρα στην Αϊντχόφεν που έκανε ένα ιδιαίτερα καλό παιχνίδι".
Για το αν η κρίση στην Ελλάδα έχει επηρεάσει και τον ΠΑΟΚ: "Δεν το βλέπω έτσι. Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ τα πηγαίνει πολύ καλά. Ο κόσμος πλήττεται, ο αθλητισμός όχι. Νομίζω ότι θα καταφέρουμε να πάμε τον ΠΑΟΚ ένα επίπεδο παραπέρα".
Για την επιλογή του να πάει στον ΠΑΟΚ: "Μίλησα με διάφορους ανθρώπους, που μου έδωσαν διάφορες πιθανότητες για το μέλλον και ήταν όλα θετικά. Στην Ελλάδα μετράει πάντα η νίκη. Με ενδιαφέρει αύριο ένα καλό αποτέλεσμα. Το αν θα είναι η ισοπαλία ένα καλό αποτέλεσμα θα το απαντήσω αύριο μετά το 90λεπτο. Αν παίξει η Άλκμααρ όπως με την Αϊντχόφεν ίσως να είναι δύσκολο".
Για την αλλαγή προπονητή στην αντίπαλο του ΠΑΟΚ: "Απ’ ό,τι ξέρω δεν έχει αλλάξει κάτι στην Άλκμααρ. Ο Χέερ δεν έχει αλλάξει κάτι στην προπόνηση. Ό,τι ξέρω είναι από αυτά που έχω διαβάσει. Όταν κανείς έρχεται από έναν δεύτερο αγώνα έχει άλλη ιδέα, η διαφορά ήταν ότι η Άλκμααρ κέρδισε έναν εκτός έδρας αγώνα, ενώ εμείς έναν εντός έδρας. Δεν ξέρω αν θα έχει επίδραση αυτό αύριο".
Για τους Τζαβέλλα και Νίνη: "Δεν ξέρω ακόμη αν ο Τζαβέλλας και ο Νίνης θα είναι στην ενδεκάδα. Είναι εδώ, μαζί μας. Τα παιδιά αυτά παίζουν δύο ή τρεις αγώνες την εβδομάδα και στον προηγούμενο αγώνα προτιμήσαμε να κάνουν προπόνηση παρά να παίξουν. Δεν ξέρουμε ακόμη. Το ρίσκο για να χτυπήσουν είναι μεγάλο".
Για το γεγονός ότι δεν θα είναι στον πάγκο: "Διάλεξα δύο βοηθούς, έναν Ολλανδό και έναν Έλληνα που θα με συμπαρασταθούν αύριο και νομίζω θα τα πάμε καλά. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα από την εξέδρα. Σήμερα διάβασα ότι ένας Ολλανδός προπονητής είπε κάτι σε διαιτητή δημόσια, ενώ εγώ το είχα πει στα αποδυτήρια. Δεν το έκανα δημόσια, το έκανα στα αποδυτήρια, το είπα στα ολλανδικά, αν το μεταφράσεις στα αγγλικά μπορεί να το καταλάβει αλλιώς κάποιος. Είμαι πολύ απογοητευμένος, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα μετά. Περιμένω ακόμη αντίδραση. Δεν νομίζω να είναι λογικά αυτά που έγιναν".
Για την τιμωρία του: "Δεν ξέρω τι έχει διαβάσει η ΟΥΕΦΑ, είμαι απογοητευμένος από την τιμωρία, αλλά περισσότερο από τον διαιτητή που του μίλησα στα ολλανδικά και τα μετέφρασε στα αγγλικά που είχαν άλλο νόημα, ήταν πιο βαριά. Σαν ΠΑΟΚ θέλουμε να κερδίσουμε κάθε αγώνα. Όχι επειδή με έστειλαν στην εξέδρα, ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίζει πάντοτε, αλλά όχι ότι δεν θα μπορώ να έρθω στον αγώνα επειδή είπα κάτι στον διαιτητή".