Στέφενς: Τα πάντα για το διπλό στην Κομοτηνή

Στις δυσκολίες της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή αναφέρθηκε ο Χουμπ Στέφενς, ο οποίος τόνισε πως ο ΠΑΟΚ θα κάνει τα πάντα για να φύγει με το τρίποντο από την Θράκη.Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Στέφενς στη Nova:
«Ελπίζω οι ποδοσφαιριστές μου ν' αντλήσουν ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από τον αγώνα του Europa League και να τον μεταφέρουν στο ελληνικό πρωτάθλημα, κάτι που μάλλον πρέπει να λογίζεται ως φυσιολογικό. Γνωρίζουμε πως το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί είναι σύντομο μετά από τόσους αγώνες που έχουν προηγηθεί. Ωστόσο, είναι αυτό που έχω πει, ένας επαγγελματίες πρέπει να μπορεί να παίζει τρεις αγώνες σε διάστημα μιας εβδομάδας. Δεν πρέπει να του δημιουργεί πρόβλημα κάτι τέτοιο και δεν του δημιουργεί όταν φροντίζει κι ο ίδιος να προετοιμάζεται ανταποκρινόμενος στο επαγγελματικό επίπεδο που βρίσκεται».
- Εχετε εικόνα για τον Πανθρακικό και τί θα περιμένετε να δείτε από τους ποδοσφαιριστές σας την Κυριακή στην Κομοτηνή;
«Φυσικά, μετά από κάθε αγώνα το μυαλό αυτομάτως προσανατολίζεται και συγκεντρώνεται στον επόμενο, ειδικά όταν δεν υπάρχουν μεγάλα χρονικά περιθώρια. Γνωρίζουμε πως θα είναι δύσκολα την Κυριακή αλλά θέλουμε να δώσουμε τα πάντα, ότι έχουμε και δεν έχουμε για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».