"Στήριξε τα δικά μας παιδιά", το μήνυμα Αλαφούζου σε Βονόρτα

Ο Γιάννης Βονόρτας ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού μετά την απομάκρυνση του Φάμπρι, με τον Γιάννη Αλαφούζο να ζητάει από τον έλληνα τεχνικό αξιοπρεπείς εμφανίσεις μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά και καλύτερη αξιοποίηση των νεαρών ταλέντων της ομάδας. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού έλυσε αρχικά τη συνεργασία της ομάδας με τον Φάμπρι και στη συνέχεια κάλεσε στο γραφείο του τον Βονόρτα. Εκεί, έδωσαν τα χέρια και στη συνέχεια συνομίλησαν, θέτωντας τους στόχους της ομάδας.
Ο Γιάννης Αλαφούζος ζήτησε από τον Βονόρτα να παρουσιάσει η ομάδα μία αξιοπρεπή εικόνα στα επόμενα παιχνίδια, διεκδικώντας την πρόκριση στα play offs ή τουλάχιστον την έκτη θέση, που μπορεί να οδηγήσει στο Europa League εφόσον ο ΠΑΣ Γιάννινα τερματίσει πέμπτος και δεν πάρει αδειοδότηση (μετά τα play offs).
Παράλληλα, ζήτησε να δώσει ευκαιρίες σε νέα παιδιά. Σήμερα ο Γιάννης Αλαφούζος θα περάσει από την Παιανία για να μιλήσει στους παίκτες για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και να τους δώσει το σύνθημα για τη συνέχεια.