Σταμάτησαν στα δοκάρια Ξάνθη και Εργοτέλης

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ματς στα Πηγάδια, αφού Ξάνθη και Εργοτέλης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 για την 3η αγωνιστική της Super League
Από ένα καλό ημίχρονο και από ένα δοκάρι είχαν Ξάνθη και Εργοτέλης στα Πηγάδια. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο α' μέρος, αλλά δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την υπεροχή τους, ενώ οι κρητικοί ανέβασαν την απόδοσή τους στην επανάληψη, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τους ακρίτες. Το δοκάρι του Μπαντιμπαγκά στο 71' ήταν η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον Εργοτέλη, που παραμένει αήττητος για τρίτο σερί ματς και φτάνει τους πέντε βαθμούς, το δοκάρι του Βάλλα στο 85' για τη Ξάνθη, που έφτασε τους τέσσερις βαθμούς. Με δέκα τελείωσε το ματς ο Εργοτέλης, αφού αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις ο Πίτσος.
Δύο πολύ δυνατά διαστήματα, ένα 15λεπτο στην αρχή και ένα 10λεπτο στο τέλος, είχε η Ξάνθη, χωρίς όμως να καταφέρει να πάρει το προβάδισμα. Οι ακρίτες μπήκαν δυνατά, έκλεισαν τους κρητικούς στην περιοχή τους και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με τον Σολάρι στο 7' και το 10'. Η υπεροχή των γηπεδούχων δεν συνεχίστηκε για πολύ και ο Εργοτέλης σιγά σιγά ισορρόπησε.
Μετά το τέταρτο η ομάδα του Πετράκη άρχισε να κερδίζει μέτρα, προσπαθώντας να πλησιάσει την εστία του Τσέμα, αλλά τα σουτ των Μπαμ Μπαμ και Τζανακάκη, που είναι και τα μοναδικά στο α' μέρος, δεν είχαν αποτέλεσμα. Από το 30' η Ξάνθη υπερίσχυσε εκ νέου και άγγιξε σε δύο περιπτώσεις το γκολ. Τόσο όμως η εκπληκτική ατομικη προσπάθεια του Μαρσελίνιο στο 42', όσο και η κεφαλιά του Σολάρι στο 43' δεν βρήκαν στόχο.
Στην επανάληψη ο Εργοτέλης μπήκε πιο αποφασιστικά και έδειξε διάθεση να ισορροπήσει το ματς, βγαίνοντας από το καβούκι του. Οι κρητικοί έγιναν απειλητικοί σε δύο περιπτώσεις, μία με τον Αναστασάκο και μία με τον Μπαμ Μπαμ, αλλά μετά το 55' η Ξάνθη αντέδρασε και ανησύχησε τον Αθανασίου τόσο με τον Κάλβο στο 60', όσο και με τον Σολάρι στο 61'.
Ηταν ξεκάθαρο όμως πως οι παίκτες του Πετράκη πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο και ήταν πιο επικίνδυνοι. Στο 72' μάλιστα άγγιξαν το γκολ, αλλά το μονοκόμματο σουτ του Μπαντιμπαγκά σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι. Η απάντηση της Ξάνθης ήρθε στο 85', αλλά η κεφαλιά του Βάλλα σταμάτησε επίσης στο δοκάρι με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να μείνουν στη λευκή ισοπαλία.