Σταυρόπουλος: Για τον Βασιλειάδη υπάρχει... ανοικτό συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ

Ο Κώστας Βασιλειάδης έδειξε για ακόμα μία φορά την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ, δίνοντας το παρών στο φιλικό του Δικεφάλου με την Ολίν. Ο τεχνικός διευθυντής της ΚΑΕ, Νίκος Σταυρόπουλος ξεκαθάρισε πως για τον διεθνή γκαρντ θα υπάρχει πάντα μια θέση στον Δικέφαλο."Ήταν μεγάλη η χαρά μου που είδα το παιχνίδι μαζί με τον Κώστα. Τον είχα παίκτη για τρία χρόνια στις εθνικές ομάδες. Είναι ένας πραγματικός ΠΑΟΚτσής. Μιλήσαμε για τον ΠΑΟΚ, είπε πολύ καλά πράγματα για την ομάδα μας και μας ευχήθηκε καλή επιτυχία, όπως κι εμείς του ευχόμαστε να έχει μία καλή σεζόν. Για τον Κώστα, αλλά και τον νεογέννητο γιο του, υπάρχει ένα μόνιμα ανοικτό συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ, για όποτε θέλει και όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες", είπε σχετικά.

Οσο για το τουρνουά της Ανδρανούπολης, στο οποίο συμμετείχε ο ΠΑΟΚ, είπε: "Ηταν ένα πολύ ισχυρό διεθνές τουρνουά. Στο τούρκικο πρωτάθλημα υπάρχουν και πολλά χρήματα και σπόνσορες, άρα και πολύ δυνατές ομάδες και μεταξύ αυτών ήταν και οι αντίπαλοί μας σε αυτό το τουρνουά, είναι και οι ομάδες με τις οποίες παίξαμε. Με παίκτες επιπέδου Ευρωλίγκα, αμερικανούς που είναι πάρα πολύ έμπειροι στον ευρωπαϊκό χώρο και με αρκετά μεγάλα κασέ, αλλά και με τούρκους διεθνείς.

Με αυτά τα δεδομένα, ήταν ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό τουρνουά και νομίζω ότι το όφελος της δικής μας ομάδας στη συγκεκριμένη περίοδο ήταν πολύ μεγάλο και το προπονητικό επιτελείο μπορεί να πάρει αρκετά μηνύματα τα οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει θετικά για το μέλλον της ομάδας. Υπήρξαν επαφές σε επίπεδο μάνατζερ και στελεχών των ομάδων, μας μίλησαν με πολύ κολακευτικά λόγια για το brand name του ΠΑΟΚ και ήδη έχουμε πρόσκληση για συμμετοχή σε επόμενα τουρνουά τη νέα χρονιά".