Σταυρόπουλος: Ψάχνουμε για σέντερ

Δίχτυα στην αγορά για την απόκτηση ψηλού έχει ρίξει ο ΠΑΟΚ.Ο Νίκος Σταυρόπουλος επιβεβαίωσε τις κινήσεις για την ενίσχυση στη φροντ λάιν, λέγοντας: "Ψάχνουμε όλες τις λύσεις που έχουμε στα χέρια μας. Δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο ακόμη, πιθανόν να είμαστε έτοιμοι γρήγορα, πιθανόν και όχι. Υπάρχουν παίκτες που είναι στο μυαλό μας. Ψάχνουμε για ψηλό".

Για τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο  Eurocup, είπε: "Υπήρχαν ομάδες πολύ δυνατές στις προηγούμενες διοργανώσεις. Αυτή την φορά είχαμε ευνοϊκή κλήρωση, αλλά δεν έχουμε εικόνα από τις ομάδες. Μετά την 1η, 2η αγωνιστική θα έχουμε πλήρη εικόνα. Είναι απόλαυση να παίζεις τέτοια παιχνίδια. Προφανώς θα θέλαμε να είμαστε μέσα στην τριάδα, δεν παίζουμε για να περνάει η ώρα, θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Πρέπει να καταλάβουν οι αθλητές ότι τρέχουν Γολγοθά, θα υπάρχει και το ελληνικό πρωτάθλημα που είναι δύσκολο, δεν θα είναι εύκολη υπόθεση".

Τέλος, για την ήττα από τον Άρη στο Κύπελλο, τόνισε: "Ξέρω καλά τι σημαίνει ΠΑΟΚ-Αρης. Εγώ θέλω την βοήθεια όλων ώστε ο κόσμος να ξαναρθεί στο γήπεδο. Δεν πρέπει να μείνουμε εκεί. Είπα κι εγώ στους παίκτες ότι υπάρχει χρόνος ώστε όλοι να δείξουν τι αξίζουν".