Στα άκρα Ολυμπιακός - ΟΠΑΠ

Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός με την ΟΠΑΠ ΑΕ, αφού οι ερυθρόλευκοι έχουν σκοπό τα καταγγείλουν τη σύμβαση με τον οργανισμό για λόγους αδιαφάνειας- Γιατί μία ομάδα Γ' Εθνικής παίρνει περισσότερα χρήματα από τον ΟΠΑΠ από όσα παίρνουν οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας και της Football League, ενώ οι ανταγωνίστριές της δεν παίρνουν καθόλου;

- Δεν υπάρχει ασυμβίβαστο όταν ιδιοκτήτης ομάδας είναι και ιδιοκτήτης του ΟΠΑΠ;

- Πώς γίνεται μια ΠΑΕ που διαλύεται με τεράστια χρέη στο Δήμοσιο να επιβραβεύεται παίρνοντας εκατομμύρια από τον ΟΠΑΠ την ώρα που οι υπόλοιπες ΠΑΕ παίρνουν ελάχιστα χρήματα;

Αυτά είναι τα ερωτήματα προς απάντηση που θέτουν οι Πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίοι πετούν το γάντι στο Δημήτρη Μελισσανίδη (ΟΠΑΠ), αφήνοντας να διαρρεύσει πως αποσύρονται από τη χορηγία του ΟΠΑΠ έχοντας μάλιστα σκοπό να καταγγείλουν τη σύμβαση που έχει υπογραφεί.
Στον Ολυμπιακό κάνουν λόγο για μεγάλο σκάνδαλο σχετικά στον τρόπο με τον οποίο θα μοιραστεί η χορηγική "πίτα" της εταιρείας, που θέλει την ΑΕΚ της ερασιτεχνικής κατηγορίας να παίρνει 2.5 εκ. ευρώ και τον πρωταθλητή Ολυμπιακό να λαμβάνει μόνο 2 εκ. ευρώ, ενώ ο Παναθηναϊκός (δεύτερο brand name) μόλις 1.5 εκ. ευρώ.
Ο Ολυμπιακός έχει σκοπό να καταγγείλει τη συμφωνία για λόγους αδιαφάνειας και μάλιστα είναι πιθανό ακόμα και την Πέμπτη να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Όσον αφορά το χορηγικό κομμάτι που αφορά τον Ολυμπιακό, οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με ισχυρούς χορηγούς, ενώ πρόσφατα ανακοινώθηκαν και συμφωνίες με την Emirates και την Τράπεζα Πειραιώς.