Στα... όπλα και οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ

Ο σύνδεσμος παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καθιστά σαφές ότι δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν να αδικήσει την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ καλεί σε συστράτευση όλων των δυνάμεων της ομάδας μας, ώστε με καθολική σύμπνοια να αντιμετωπίσουμε την πιο δύσκολη κατάσταση στην 89χρονη ιστορία μας.
Αυτό που πλέον προέχει για όλους μας είναι η κοινή προσπάθεια για την παραμονή της ομάδας μας στη Superleague ώστε να μην δικαιωθούν όλοι όσοι στη διάρκεια της χρονιάς έκαναν τα πάντα για την εξόντωση της ΑΕΚ.
Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που τίμησαν τη φανέλα της δεν μπορούν, κόντρα σε όλους που σήμερα μιλούν για εφαρμογή των κανονισμών, να παραγνωρίσουν τις διαιτητικές αδικίες και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε η ΑΕΚ σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, τις «υποσχέσεις» του κυρίου Κομπότη ότι θα μας ρίξει στη Β” Εθνική, τον τρόπο με τον οποίο έληξε κανονικά το παιχνίδι του Αρη με τη Βέροια, αλλά και το πώς κατά το παρελθόν έχει μεθοδευτεί η ολοκλήρωση αγώνων για να μην υπάρξουν βαριές συνέπειες για τους ευνοούμενους του σαθρού κατεστημένου του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ δεν αγνοούν και δεν παραγνωρίζουν τις ευθύνες εκείνων που έφτασαν την ομάδα μας στην ντροπιαστική σημερινή της κατάσταση. Δεν είναι όμως τώρα η ώρα της απονομής ευθυνών. Ολα θα γίνουν την κατάλληλη στιγμή.
Αυτό που τώρα προέχει είναι ο κοινός αγώνας για τη διάσωση της ομάδας μας. Η ώρα που άπαντες από τους μετόχους και πρώην και νυν παράγοντες μέχρι τον τελευταίο φίλαθλο θα πρέπει να σταθούμε στο πλευρό της ΑΕΚ και να την βοηθήσουμε εμπράκτως για να βρεθεί και πάλι στη θέση που της αξίζει και έχει κατοχυρώσει σε 89 χρόνια ιστορίας".