Στεβάνοβιτς: Σκληρή δουλειά για να επιτευχθούν οι στόχοι


Την πρώτη τους συνάντηση με το νέο τους προπονητή Γκόραν Στεβάνοβιτς είχαν οι παίκτες της Βέροιας εν όψει της νέας χρονιάς. Ο Σέρβος τεχνικός τους μίλησε για τη νέα χρονιά ζητώντας απ' όλους σκληρή δουλειά, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι. Παράλληλα, από την ΠΑΕ προανήγγειλαν... μεταγραφικό τσουνάμι, καθώς τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν 7 ποδοσφαιριστές!"Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας. Ο στόχος μας πρέπει να είναι πολύ υψηλός. Θέλω να κάνουμε μια καλή ομάδα. Πιστεύω σ' εσάς και σε όλους τους συνεργάτες μου. Θέλω να υπάρχει καλή ατμόσφαιρα στην ομάδα και πειθαρχία", τόνισε αρχικά ο Στεβάνοβιτς και πρόσθεσε:

"Στον αγωνιστικό χώρο θέλω να δείτε το παιχνίδι σαν διασκέδαση και συγχρόνως να παίρνουμε αποτελέσματα και βαθμούς. Θέλω να είμαστε κοντά σε όλους τους φιλάθλους διότι χωρίς αυτούς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα".

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν 17 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι τις επόμενες ημέρας θα κάνουν μετρήσεις και θα περάσουν ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.

Οσον αφορά τα μεταγραφικά, η Βέροια είναι πολύ κοντά στην απόκτηση επτά ποδοσφαιριστών, οι οποίοι σύντομα θα ανακοινωθούν από το επίσημο site της ομάδας!