Στεφανίδης: Διαχειριστικό το πλάνο και των δυο υποψηφίων

Ο πρόεδρος της ΚΜΑ, Παναγιώτης Στεφανίδης, τοποθετήθηκε για όσα συνέβησαν στη γενική συνέλευση, τις προτάσεις των δύο υποψηφίων (Σκόρδα, Ηλιάδη) και το γεγονός ότι δεν επιτράπηκε στον Ψηφίδη να μιλήσει.Αρχικά ο Στεφανίδης μιλώντας στο Αθλητικό Metropolis αναφέρθηκε στη γενική συνέλευση:
«Περιμέναμε περισσότερο κόσμο, αυτό όμως μπορεί και να είναι θετικό γιατί ήμασταν λιγότεροι και ακούσαμε περισσότερο τους υποψηφίους και το τι είχαν να μας πούνε. Υπήρχε η δυνατότητα από τα μέλη να καταθέσουν τις προτάσεις τους. Με ικανοποιεί ότι ακούστηκαν οι υποψήφιοι και ότι ο καθένας ρώτησε ότι ήθελε να μάθει. Η συνέλευση πήγε καλά οργανωτικά, είχαμε άγχος γιατί έγινε σε ένα χώρο που δε γνωρίζαμε πώς να τον διαμορφώσουμε. Είχαμε και κάποια περίεργα με την περίπτωση του κ. Ψηφίδη που δεν τον άφησαν να μιλήσει».

Για το γεγονός ότι δεν επιτράπηκε στον κ. Ψηφίδη να μιλήσει:
«Εγώ προσωπικά ήθελα να ακούσω τι θα πει ο κ. Ψηφίδης. Κάτι μπορεί να κερδίζαμε από αυτά που θα έλεγε. Δε θα χάναμε τίποτα αν τον ακούγαμε για πέντε λεπτά. Σαν εικόνα που βγαίνει προς τα έξω δε βοηθάει, δε δείχνουμε σοβαροί. Γενικά το κλίμα δεν είναι όπως ήταν, ο κόσμος δείχνει να ακούει και σιγά-σιγά θα κάνουμε κάποια βήματα ώστε να δείχνουμε καλύτερη εικόνα προς τα έξω».

Για τις προτάσεις των δύο υποψηφίων:
«Οι δύο προτάσεις ήταν ξεκάθαρες. Ο κ. Ηλιάδης παρουσίασε κάποιες εταιρίες που κατονόμασε και είπε ότι θα βάλει και κάποια μετρητά προκειμένου να εξυπηρετήσει την ΠΑΕ. Ο κόσμος θα κρίνει, αυτός είναι που θα ψηφίσει. Ο κ. Σκόρδας παρουσίασε και αυτός ένα πλάνο για το τι πρέπει να γίνει. Ο κ. Ηλιάδης σε ερώτηση που του έγινε για την ΑΜΚ είπε ότι επρόκειτο να το κάνει μετά την ολοκλήρωση του 99. Ο κ. Σκόρδας είπε ότι δεν έχει σκοπό να συμμετέχει στο 99. Έχει σκοπό να δημιουργήσει μια ομάδα ελκυστική».

Για το αν μπορεί ο Άρης να προχωρήσει χωρίς επενδυτή καθώς χρειάζονται χρήματα για να μπορέσει να συνεχίσει:
«Εγώ εξαρχής είχα πει ότι ο Άρης χρειάζεται οικονομική ένεση και γι αυτό το λόγο κατέβηκα στη ΚΜΑ προκειμένου να βοηθήσω με τον τρόπο μου να βρεθεί κάποιος άνθρωπος να επενδύσει στην ομάδα. Αυτό το πράγμα αργά ή γρήγορα θα γίνει.

Ο κ. Ηλιάδης μίλησε για κάποιες χορηγίες, αλλά πάλι σε διαχειριστικό πλάνο πηγαίνουμε. Εμείς δε θα είμαστε πρόβλημα στον οποιοδήποτε επενδυτή. Αυτό που με ενοχλεί είναι να δημιουργείται πρόβλημα όταν δεν υπάρχει τίποτα».

Όποιος και να βγει, το πρώτο πράμα που θα κάνουμε εμείς ως ΚΜΑ είναι να ζητήσουμε εγγράφως κάποιες δεσμεύσεις. Πολλά από αυτά δε χρειάζεται να τα ζητήσουμε γιατί να ανέφεραν. Σε κάποια άλλα θέματα όμως θα ζητήσουμε τις απαντήσεις τους. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε μια ισορροπία για το καλύτερο της ομάδας».