Στην αποστολή τελικά ο Χολέμπας

Με τον Χοσέ Χολέμπας κανονικά στην αποστολή θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στη Λιβαδειά για το παιχνίδι με την τοπική ομάδα την Κυριακή (1/9) για την 3η αγωνιστική
Μπορεί αρχικά να μην συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού για το εκτός έδρας ματς με τη Λιβαδειά, αλλά τα δεδομένα άλλαξαν.
Ο λόγος για τον Χολέμπας, που σύμφωνα με πληροφόρηση από την ΠΑΕ Ολυμιακός, θα βρεθεί κανονικά στην αποστόλη των ερυθρολεύκων για το ματς της 3ης αγωνιστικής.
Ο αρχικός αποκλεισμός του από την αποστολή είχε να κάνει με την πιθανότητα μεταγραφής του στην Μπεσικτάς, αλλά η τελική συμμετοχή του στην 20άδα ενδεχομένως και να οδηγεί στο συμπέρασμα πως η μεταγραφή χάλασε οριστικά.
Μπορεί και να μην σημαίνει τίποτα βέβαια, αλλά σύντομα θα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε. Το σίγουρο είναι πως βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Μίτσελ.

Αναλυτικά η αποστολή: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Χολέβας, Κάμπελ, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μετζανί, Μήτρογλου, Ολαϊτάν, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Βάις.